Aanbevolen content verwijderen van de homepage

Aanbevolen content waarin je niet geïnteresseerd bent, kun je van je homepage verwijderen. Zo worden je aanbevelingen beter en zie je meer video's die bij je interesses passen.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar als je ingelogd bent op je account.
Abonneer je op ons YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Op je smart-tv of gameconsole

Aanbevolen content verwijderen van de homepage

Je kunt aanbevolen video's verwijderen door Niet geïnteresseerd te selecteren op de homepage. Op mobiele apparaten volg je deze stappen op de homepage of op de pagina Hierna bekijken:

1. Houd de knop Selecteren op je afstandsbediening ingedrukt.
  2. Selecteer Niet geïnteresseerd.
  3. Selecteer 'Laat ons weten waarom' om aan te geven waarom je de video wilt verwijderen. Selecteer Ik heb de video al bekeken, Ik vind de video niet leuk of Kanaal niet aanbevelen om je aanbevelingen aan te passen.

Feedback over 'Niet geïnteresseerd' en 'Kanaal niet aanbevelen' wissen

Je feedback over Niet geïnteresseerd en Kanaal niet aanbevelen kan worden gebruikt om je aanbevelingen te verfijnen. Als je al je feedback hierover wilt wissen, volg je de instructies hieronder op je computer, Android of iPhone of iPad.

Aanbevelingen op basis van je Google-activiteit

YouTube gebruikt gegevens uit je Google-accountactiviteit om je aanbevelingen te geven.

Je kunt je activiteit bekijken en beheren op myactivity.google.com. Kom meer te weten over hoe je je Google-accountactiviteit beheert.

Deze aanbevolen content kun je op je computer van je homepage verwijderen:

• Video's
  • Kanalen
  • Secties
  • Playlists

Als je je YouTube-kijkgeschiedenis uitzet en geen uitgebreide eerdere kijkgeschiedenis hebt, worden de YouTube-functies verwijderd die videoaanbevelingen geven op basis van je kijkgeschiedenis, zoals aanbevelingen op de YouTube-homepage.

Als je je YouTube-kijkgeschiedenis uitzet en geen uitgebreide eerdere kijkgeschiedenis hebt, worden de YouTube-functies verwijderd die videoaanbevelingen geven op basis van je kijkgeschiedenis, zoals aanbevelingen op de YouTube-homepage.

Op mobiele apparaten kun je aanbevolen video's verwijderen van de pagina's 'Home' en 'Hierna bekijken'.

Aanbevolen video's verwijderen

1. Ga naar de aanbevolen video die je wilt verwijderen.
  2. Tik op Meer  naast de videotitel.
  3. Tik op Niet geïnteresseerd .
  4. Selecteer Laat ons weten waarom om aan te geven waarom je de video wilt verwijderen. Selecteer Ik heb de video al bekeken of Ik vind de video niet leuk om je aanbevelingen aan te passen.

Aanbevolen kanaal verwijderen

1. Klik op Meer  naast de titel.
  2. Selecteer Kanaal niet aanbevelen .