Aanbevolen content verwijderen van de homepage

Aanbevolen content waarin je niet geïnteresseerd bent, kun je van je homepage verwijderen. Zo worden je aanbevelingen beter en zie je meer video's die bij je interesses passen.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar als je ingelogd bent op je account.
Abonneer je op ons TeamYouTube-kanaal voor de nieuwste updates, tips en hulp.

Op mobiele apparaten kun je aanbevolen video's verwijderen van de pagina's 'Home' en 'Hierna bekijken'.

Aanbevolen video's verwijderen

1. Ga naar de aanbevolen video die je wilt verwijderen.
  2. Tik op Meer naast de videotitel.
  3. Tik op Niet geïnteresseerd.
  4. Selecteer Laat ons weten waarom om aan te geven waarom je de video wilt verwijderen. Selecteer Ik heb de video al bekeken of Ik vind de video niet leuk om je aanbevelingen aan te passen.

Aanbevolen kanaal verwijderen

1. Klik op Meer  naast de titel.
  2. Selecteer Kanaal niet aanbevelen .