Etusivun suositusten poistaminen

Voit poistaa etusivulta suositeltua sisältöä, josta et ole kiinnostunut. Näiden videoiden poistaminen parantaa suosituksiasi, joten näet enemmän sinua kiinnostavaa sisältöä.

Huom. Ominaisuus on saatavilla vain, kun olet kirjautuneena tilillesi.
Tilaa YouTube Viewers ‑kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Älytelevisiossa tai pelikonsolissa

Suositellun sisällön poistaminen etusivulta

Voit poistaa suositeltuja videoita valitsemalla etusivulta "En ole kiinnostunut" tai mobiililaitteella etusivulta ja Katso seuraavaksi ‑kohdasta seuraavasti:

1. Paina pitkään kaukosäätimen valintapainiketta.
  2. Valitse En ole kiinnostunut.
  3. Valitse "Kerro miksi", jos haluat ilmoittaa syyn videon poistamiselle. Voit muokata saamiasi suosituksia valitsemalla Olen jo katsonut tämän videon, En pidä videosta tai Älä suosittele kanavaa.

"En ole kiinnostunut" ja "Älä suosittele kanavaa" ‑palautteen tyhjentäminen

"En ole kiinnostunut"- ja "Älä suosittele kanavaa" ‑palautteita voidaan käyttää suosituksien muokkaamiseen. Voit poistaa kaiken lähettämäsi "En ole kiinnostunut"- ja "Älä suosittele kanavaa" ‑palautteen seuraamalla alla olevia ohjeita tietokoneella tai Android-, iPhone- tai iPad-laitteella.

Suositukset, jotka perustuvat toimintaasi Googlessa

YouTube hyödyntää Google-tilisi toimintaa suositusten tarjoamiseksi.

Voit nähdä toimintasi ja ylläpitää sitä osoitteessa myactivity.google.com. Katso lisätietoja Google-tilisi toiminnan ylläpitämisestä.

Tietokoneella voi poistaa seuraavat suositellut sisällöt etusivulta:

• videot
  • kanavat
  • osiot
  • soittolistat.

Jos laitat YouTube-katseluhistorian pois päältä eikä sinulla ole merkittävää katseluhistoriaa, YouTuben katseluhistoriaan perustuvat ominaisuudet, kuten YouTuben etusivun suositukset, poistetaan.

Jos laitat YouTube-katseluhistorian pois päältä eikä sinulla ole merkittävää katseluhistoriaa, YouTuben katseluhistoriaan perustuvat ominaisuudet, kuten YouTuben etusivun suositukset, poistetaan.

Voit poistaa videosuosituksia mobiililaitteilla etusivulta ja Katso seuraavaksi ‑sivuilta.

Videosuositusten poistaminen

1. Siirry poistettavan videosuosituksen kohdalle.
  2. Napauta Lisää  videon nimen vierestä.
  3. Napauta En ole kiinnostunut.
  4. Valitse Kerro miksi, jos haluat kertoa, miksi video pitäisi poistaa. Voit muokata saamiasi suosituksia valitsemalla Olen jo katsonut tämän videon tai En pidä videosta.

Suositellun kanavan poistaminen

1. Klikkaa nimen vierestä Lisää .
  2. Valitse Älä suosittele kanavaa .