Fjern anbefalet indhold fra Start

Du kan fjerne anbefalet indhold, du ikke er interesseret i, på siden Start. Hvis du fjerner disse videoer, bliver dine anbefalinger bedre, så du kan se flere videoer, der er relevante for dine interesser.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din konto.
Abonner på vores YouTube Viewers-kanal for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

På dit smart-tv eller din spillekonsol

Fjern anbefalet indhold fra Start

På computer kan du fjerne anbefalede videoer ved at vælge "Ikke interesseret" på siden Start eller på siderne Start eller Afspil som næste på mobil:

1. Hold fingeren nede på knappen Vælg på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Ikke interesseret.
  3. Vælg "Fortæl os hvorfor" for at fortælle, hvorfor du gerne vil have videoen fjernet. Du kan tilpasse dine anbefalinger ved at vælge Jeg har allerede set videoen, Jeg kan ikke lide videoen eller Anbefal ikke kanal.

Ryd feedback for "Ikke interesseret" og "Anbefal ikke kanal"

Din feedback for "Ikke interesseret" og "Anbefal ikke kanal" kan blive brugt til at justere dine anbefalinger. Hvis du vil rydde al din feedback for "Ikke interesseret" og "Anbefal ikke kanal", som du har indsendt, skal du følge vejledningen nedenfor på din computer, Android-enhed, iPhone eller iPad.

Anbefalinger baseret på din Google-aktivitet

YouTube bruger data fra aktivitet på din Google-konto til at påvirke dine anbefalinger.

Du kan se og administrere din aktivitet på myactivity.google.com. Få flere oplysninger om at administrere aktivitet på din Google-konto.

Følgende anbefalede indhold kan fjernes fra startsiden på din computer:

• Videoer
  • Kanaler
  • Sektioner
  • Playlister

Hvis du deaktiverer din afspilningshistorik på YouTube og ikke har nogen tidligere afspilningshistorik af betydning, fjernes YouTube-funktioner, der er afhængige af din afspilningshistorik for at give dig videoanbefalinger, f.eks. anbefalinger på YouTube-startsiden.

Hvis du deaktiverer din afspilningshistorik på YouTube og ikke har nogen tidligere afspilningshistorik af betydning, fjernes YouTube-funktioner, der er afhængige af din afspilningshistorik for at give dig videoanbefalinger, f.eks. anbefalinger på YouTube-startsiden.

På mobilenheder kan du fjerne anbefalede videoer fra siderne Start og Afspil som næste.

Fjern anbefalede videoer

1. Gå til den anbefalede video, du vil fjerne.
  2. Tryk på Mere ud for videotitlen.
  3. Tryk på Ikke interesseret.
  4. Vælg Fortæl os hvorfor for at fortælle, hvorfor du gerne vil have videoen fjernet. Du kan tilpasse dine anbefalinger ved at vælge Jeg har allerede set videoen eller Jeg kan ikke lide videoen.

Fjern anbefalet kanal

1. Klik på Mere ud for titlen.
  2. Vælg Anbefal ikke kanal .