Titta på videor med hög bildfrekvens (FPS) på YouTube

Så här tittar du med hög bildfrekvens

Om du vill ha uppspelning med högre bildfrekvens ska du titta på en YouTube-video med kvaliteten 720p eller 1080p.

På kvalitetsmenyn står bildfrekvensen intill upplösningen. En video med upplösning på 1080p i 120 bildrutor per sekund (FPS) anges till exempel som 1080p60.

Tvinga uppspelning med lägre bildfrekvens

Om du vill titta på en video med lägre bildfrekvens ska du ställa in kvaliteten på 480p eller lägre.

Krav för uppspelning med hög bildfrekvens

Du kan bara spela upp videor med hög bildfrekvens om de har laddats upp eller livestreamats i ett sådant format.

Videor med hög bildfrekvens är tillgängliga på Android:

• 720p-kompatibel enhet som kör Android 4.1 eller senare med YouTube-appen version 10.18 eller senare

Videor med hög bildfrekvens är även tillgängliga på följande plattformar:

• Apple TV
  • PS3- och PS4-appen