Se på videoer med høy bildefrekvens (bilder per sekund) på YouTube

Slik ser du videoer med høy bildefrekvens

Velg 720p eller 1080p som kvalitetsinnstilling for å spille av en YouTube-video med høy bildefrekvens.

På kvalitetsmenyen vises høy bildefrekvens ved siden av oppløsningen. For eksempel står en video med oppløsning på 1080p og 120 bilder per sekund oppført som 1080p60.

Tving avspilling med lavere bildefrekvens

Hvis du vil se på en video med lavere bildefrekvens, endrer du kvalitetsinnstillingen til 480p eller lavere.

Krav til høy bildefrekvens

Det er bare videoer som lastes opp eller sendes direkte med høy bildefrekvens, som kan spilles av med høy bildefrekvens.

Video med høy bildefrekvens er tilgjengelig på Android:

• 720p-kompatible enheter med Android 4.1 eller nyere og versjon 10.18 eller nyere av YouTube-appen

Video med høy bildefrekvens er også tilgjengelig på følgende andre plattformer:

• Apple TV
  • PS3- og PS4-appen