Video's op YouTube bekijken met een hoge framesnelheid

Hoe kan ik kijken met een hoge framesnelheid

Als je een YouTube-video met een hoge framesnelheid wilt afspelen, bekijk je deze met een resolutie van 720p of 1080p.

In het kwaliteitsmenu vind je de framesnelheid naast de resolutie. Bij een video van 1080p met een resolutie van 120 frames per seconde (FPS) staat bijvoorbeeld 1080p60.

Afspelen met een lagere framesnelheid forceren

Stel de kwaliteit in op 480p of lager om een video met een lagere framesnelheid te bekijken.

Vereisten voor hoge framesnelheid

Video's kunnen alleen met een hoge framesnelheid worden afgespeeld als ze ook met een hoge framesnelheid zijn geüpload of gelivestreamd.

Video's met een hoge framesnelheid zijn beschikbaar op Android:

• Apparaten met Android 4.1 of hoger, geschikt voor 720p en met versie 10.18 of hoger van de YouTube-app.

Video's met een hoge framesnelheid zijn ook beschikbaar op deze andere platforms:

• Apple TV.
  • PS3- en PS4-app.