Video's bekijken met een hoge framesnelheid

Hoe kan ik kijken met een hoge framesnelheid

Als je met een hoge framesnelheid wilt afspelen, bekijk je een YouTube-video met een resolutie van 720p of 1080p.

In het kwaliteitsmenu vind je de framesnelheid naast de resolutie (bijvoorbeeld: 1080p60).

Afspelen met een lagere framesnelheid forceren

Stel de kwaliteit in op 480p of lager om een video met een lagere framesnelheid te bekijken.

Vereisten voor hoge framesnelheid

Video's kunnen alleen met een hoge framesnelheid worden afgespeeld als ze ook met een hoge framesnelheid live zijn gestreamd of zijn geüpload.

Video's met een hoge framesnelheid zijn beschikbaar op de volgende mobiele apparaten en overige platforms:

• Android: apparaten met Android 4.1 of hoger, geschikt voor 720p en met versie 10.18 of hoger van de YouTube-app.
  • Apple TV.
  • PS3- en PS4-app.