Suuren kuvataajuuden videoiden katsominen

Suuren kuvataajuuden toisto on saatavilla 720p- tai 1080p-tarkkuuden videoille.

Laatu-valikossa suuri kuvataajuus on merkitty tarkkuuden viereen (esim. 1080p60).

Pienen kuvataajuuden toiston asettaminen

Voit katsella videota pienemmällä kuvataajuudella valitsemalla laaduksi 480p tai pienemmän asetuksen.

Suuren kuvataajuuden vaatimukset

Videoita voi toistaa suurella kuvataajuudella vain, jos ne on ladattu tai striimattu samassa muodossa.

Suuren kuvataajuuden videoita voi toistaa seuraavilla mobiililaitteilla ja alustoilla:

• Android-laitteet, joissa on vähintään Android 4.1 ja YouTube-sovelluksen versio 10.18 ja jotka tukevat 720p-kuvatarkkuutta
  • Apple TV
  • PS3- ja PS4-sovellukset.