Se videoer med høj billedfrekvens (FPS, frames per second) på YouTube

Sådan ser du videoer med en høj billedfrekvens

Se en YouTube-video i kvaliteten 720p eller 1080p for at få afspilning med høj billedfrekvens.

I menuen for valg af kvalitet vises høj billedfrekvens ud for opløsningen.  For eksempel vises en video med en opløsning på 1080p ved 120 billeder pr. sekund (FPS) som 1080p60.

Bemærk! Upload og visning af videoer ved 120 FPS understøttes ikke på nuværende tidspunkt.

Tving til at afspille med lav billedfrekvens

Hvis du vil se en video med en lavere billedfrekvens, skal du ændre kvaliteten til 480p eller lavere.

Krav til høj billedfrekvens

Kun videoer, der uploades eller livestreames med en høj billedfrekvens, kan afspilles med høj billedfrekvens.

Videoer med høj billedfrekvens er tilgængelige på følgende mobilplatforme og andre platforme:

• Android: 720p-kompatibel enhed med Android 4.1 eller nyere ved hjælp af version 10.18 eller nyere af YouTube-appen.
  • Apple TV.
  • PS3- og PS4-appen.