Se på YouTube på Android TV

Logg på YouTube på Android TV

Logg på

Hvis du er logget på Android TV med Google-kontoen din, blir du automatisk logget på YouTube-appen. Hvis du ikke er logget på Android TV, kan du logge på slik:

1. Gå til startskjermen på Android TV.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Legg til konto.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å logge på med Google-kontoen din.
  5. Gå til oversikten på venstre side av skjermen i YouTube-appen, og klikk på Logg på.

Logg av

For å logge av YouTube appen åpner du oversikten, klikker på kontoen din og velger Logg av i vinduet som åpnes. Selv om du har logget av YouTube-appen, er du fortsatt logget på Google-kontoen din på Android TV.

Gjør følgende for å logge av Android TV eller logge på med en annen konto:

1. Gå til startskjermen på Android TV.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Fjern konto.

Nå kan du logge på en annen Google-konto ved å velge Legg til konto.

Feilsøk problemer med å logge på kontoen
Hvis du ikke kan logge på YouTube på Android TV, kan det hende du bruker en merkevarekonto. Merkevarekontoer er ikke kompatible med den nyeste versjonen av YouTube på Android TV. Du må bruke en annen Google-konto for å kunne å registrere deg og logge på YouTube på Android TV.

Slik finner du ut om du har en merkevarekonto

• En merkevarekonto kan brukes på Google-tjenester, for eksempel YouTube, for å gjøre en merkevare synlig på nettet. Hvis du har mer enn én YouTube-kanal, eller hvis du hadde en konto i en eldre versjon av YouTube, kan det hende du har en merkevarekonto.
  • Hvis du ikke er sikker på om du har en merkevarekonto, kan du gå til Merkevarekontoer-siden. Alle eksisterende merkevarekontoer står oppført under «Dine merkevarekontoer».

Se videoer på Android TV

Finn ut hvordan du kan se videoer og slå av videoanbefalinger på Android TV.

Se videoer

• Sett på pause / Gjenoppta – sett videoen på pause, eller gjenoppta avspillingen.

• Spol fremover – spol ti sekunder fremover.

• Spol tilbake – spol ti sekunder tilbake.

• Rapportér – rapportér om upassende innhold i videoen.

• Teksting – hvis videoen er tekstet, velger du Teksting for å se tekstingen.

Hvis du er logget på YouTube, kan du dessuten gjøre følgende via linjen med avspillingskontroller:

• Liker / Liker ikke – vurder videoen.

• Abonner / Avslutt abonnement – begynn å abonnere på den aktuelle kanalen, eller fjern den fra abonnementene dine. Alle abonnementene dine står oppført i alfabetisk rekkefølge på Abonnementer-fanen.

• Kanal – gå til kanalsiden for videoen du ser på.

Slå av videoanbefalinger

Du kan fjerne YouTube-anbefalinger fra startskjermen på Android TV ved å slå av varsler.

1. Fra startskjermen på Android TV ruller du til Innstillinger.
  2. Velg Innstillinger, og velg Apper under «Enhet».
  3. Finn og velg YouTube-appen.
  4. Velg Varsler fra listen som åpnes.
  5. Velg Av.
Finn ut mer om hvordan du endrer enhetsinnstillingene i brukerstøtten for Android TV.