YouTuben katselu Android TV:llä

Kirjautuminen YouTubeen Android TV:llä

Kirjautuminen sisään

Jos olet kirjautuneena Android TV:hen Google-tililläsi, sinut kirjataan automaattisesti sisään YouTube-sovellukseen. Jos et ole kirjautuneena Android TV:hen, voit kirjautua näin:

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Lisää tili.
  4. Kirjaudu sisään Google-tilillesi seuraamalla näytön ohjeita.
  5. Avaa YouTube-sovelluksen vasemmasta reunasta opas ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu ulos

Kirjautuaksesi ulos YouTube-sovelluksesta avaa opas, klikkaa tiliäsi ja valitse avautuvasta ikkunasta Kirjaudu ulos. Vaikka olet kirjautunut ulos YouTube-sovelluksesta, olet silti kirjautuneena Google-tilillesi Android TV:llä.

Jos haluat kirjautua ulos Android TV:stä tai kirjautua sisään toisella tilillä, tee näin:

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Poista tili.

Tämän jälkeen voit kirjautua toiselle Google-tilille valitsemalla Lisää tili.

Tilille kirjautumisessa ilmenevien ongelmien vianetsintä
Jos kirjautuminen YouTubeen ei onnistu Android TV:llä, käytössäsi voi olla bränditili. Bränditilit eivät ole yhteensopivia Android TV:n YouTuben uusimman version kanssa. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään YouTubeen Android TV:llä käyttämällä jotakin toista Google-tiliä.

Bränditilin tunnistaminen

• Bränditiliä käytetään Googlen palveluissa, kuten YouTubessa, brändin edustamiseen verkossa. Sinulla voi olla bränditili, jos käytössäsi on useita YouTube-kanavia tai sinulla on aiemmin ollut vanha YouTube-tili.
  • Jos et ole varma, onko sinulla bränditiliä, siirry Bränditilit-sivulle. Näet käytössäsi olevat bränditilit Bränditilisi-kohdassa.

Videoiden katsominen Android TV:llä

Näitä ohjeita seuraamalla voit katsella videoita Android TV:llä ja poistaa halutessasi videosuositukset käytöstä.

Videoiden katsominen

• Keskeytä/jatka: Keskeytä video tai jatka toistoa.

• Kelaus eteenpäin: Siirry videossa 10 sekuntia eteenpäin.

• Kelaus taaksepäin: Siirry videossa 10 sekuntia taaksepäin.

• Seuraava: Siirry soittolistan seuraavaan videoon.

• Takaisin: Siirry soittolistan edelliseen videoon.

• Tee ilmoitus: Tee ilmoitus videon sopimattomasta sisällöstä.

• Tekstitykset: Näytä videon mahdolliset tekstitykset.

Kun olet kirjautunut sisään YouTubeen, soittimen ohjaimia voi lisäksi käyttää seuraaviin toimintoihin:

• Tykkään/en tykkää: Arvostele video.

• Tilaa / peru tilaus: Lisää kanava tilauksiisi tai poista se tilattujen joukosta. Näet kaikki tilauksesi aakkosjärjestyksessä Tilaukset-välilehdellä.

• Kanava: Siirry toistettavan videon kanavasivulle.

Videosuositusten poistaminen käytöstä

Jos et halua nähdä YouTube-suosituksia Android TV:n aloitusnäytöllä, voit ottaa ilmoitukset pois päältä.

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytön alareunan kohtaan Asetukset.
  2. Valitse ensin Asetukset ja sitten Laite-osiosta Sovellukset.
  3. Etsi YouTube-sovellus ja valitse se.
  4. Valitse avautuvasta valikosta Ilmoitukset.
  5. Valitse Ei käytössä.
Katso lisätietoja laiteasetusten muuttamisesta Android TV:n ohjekeskuksesta.