Kirjautuminen YouTube-sovellukseen älytelevisiolla tai pelikonsolilla

Kun kirjaudut YouTube-sovellukseen, voit esimerkiksi katsoa maksullista sisältöä ja tilata kanavia. Lisäksi näet oman kirjastosi.

Kun olet kirjautunut sisään, voit käyttää YouTube-sovellusta älytelevisiolla tai pelikonsolilla. Voit myös yhdistää laitteen älytelevisioon ja käyttää puhelinta tai tablettia kaukosäätimenä.

Huomioitavaa

YouTubeen kirjautuminen televisiossa

Sisäänkirjautuminen älytelevisiolla tai pelikonsolilla

1. Avaa YouTube-sovellus televisiossa tai pelikonsolissa. Jos sitä ei ole vielä asennettu, lataa YouTube-sovellus TV:n tai konsolin sovelluskaupasta.
  2. Siirry vasempaan navigointipaneeliin.
  3. Valitse Kirjaudu sisään .

Voit kirjautua YouTubeen puhelimella, televisiolla tai selaimella.

Jatka sisäänkirjautumista puhelimella

Huom. Sisäänkirjautuminen puhelimella on käytettävissä vain tietyillä laitteilla. Jos et pysty kirjautumaan sisään puhelimellasi, kokeile sitä televisiolla tai selaimella.
  1. Varmista, että mobiililaitteesi on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin televisio.
  2. Valitse Kirjaudu puhelimella.
  3. Avaa puhelimen YouTube-sovellus.
  4. Kirjaudu televisiolla ohjeiden mukaisesti.

Jatka sisäänkirjautumista televisiossa

Huom. Jos et pysty kirjautumaan sisään televisiolla, kokeile sisäänkirjautumista puhelimella tai selaimella.
  1. Valitse Kirjaudu TV:llä.
  2. Lisää Google-tilisi sähköpostiosoite tai puhelinnumero käyttämällä näppäimistöä.
  3. Valitse Seuraava.
  4. Lisää Google-tilisi salasana käyttämällä näppäimistöä.
  5. Vahvista tilisi.

Jatka sisäänkirjautumista selaimella

Huom. Jos et pysty kirjautumaan sisään selaimella, kokeile kirjautua sisään televisiolla tai puhelimella.
  1. Valitse Kirjaudu sisään selaimella.
  2. Televisioon tulee näkyviin koodi.
  3. Mene puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteeseen youtube.com/tv/activate.
  4. Lisää televisiossa näkyvä koodi.
  5. Kirjaudu sisään tililläsi.

Eri tilien käyttäminen älytelevisiossa tai pelikonsolissa

Älytelevision tai pelikonsolin YouTube-sovelluksessa voi kirjautua useille tileille ja vaihtaa käytössä olevaa tiliä. Talouteesi kuuluvat henkilöt voivat lisätä omat tilinsä, ja vieraat voivat käyttää YouTubea kirjautumatta sisään (vierastilassa). Vierastilassa muut voivat käyttää YouTubea televisiolla tai pelikonsolilla uloskirjautuneena. Uloskirjautuneena eli vierastilassa suoritetut toiminnot eivät vaikuta tilin suosituksiin.

Huom. Jos valitset lapsen profiilin tai YouTube Kidsin vierasprofiilin, siirryt YouTube Kidsiin. Lue lisää kokemuksesta.

Lisää toinen Google-tili älytelevisioon tai pelikonsoliin

Näin lisäät toisen tilin älytelevision tai pelikonsolin YouTube-sovelluksessa:

1. Avaa television tai pelikonsolin YouTube-sovellus.
  2. Jos sinulta kysytään "Kuka katsoo?", valitse sopiva vaihtoehto:
    1. Vieras: Voit käyttää YouTubea uloskirjautuneena.
    2. YouTube Kids: Lapsi voi käyttää YouTube Kidsiä uloskirjautuneena. Vaihtoehto näkyy vain, jos olet luonut YouTube Kidsin vierasprofiilin.
    3. Lisää tili: Kirjaudu tilillesi.
    4. Lisää YouTube Kids ‐profiili: Voit kirjautua sisään YouTube Kids ‐profiiliin.
  3. Jos sovellus avautuu tilille kirjautuneena:
    1. Siirry vasempaan navigointipaneeliin.
    2. Valitse yläreunasta profiilikuvasi.
    3. Valitse Tilit-välilehdeltä sopiva vaihtoehto:
      1. Vieras: Voit käyttää YouTubea uloskirjautuneena.
      2. Lisää tili: Kotitaloutesi muut jäsenet voivat lisätä omat tilinsä. Voit kirjautua YouTubeen televisiolla tai omalla laitteellasi.
      3. Ota YouTube Kids käyttöön: Voit luoda YouTube Kidsin vierasprofiilin, jota lapsi voi käyttää uloskirjautuneena.

Vaihda sisäänkirjautuneiden Google-tilien välillä älytelevisiossa tai pelikonsolissa

Voit vaihtaa helposti sisäänkirjautuneiden tilien välillä älytelevisiossa tai pelikonsolissa.

Huom. Voit siirtyä toiselle tilille sen jälkeen, kun tili on lisätty älytelevisiossa tai pelikonsolissa. Jos haluat lisätä tilin, seuraa yllä olevia ohjeita ja vaihda sitten tilien välillä tässä olevien ohjeiden avulla.

Näin vaihdat sisäänkirjautuneelta tililtä toiselle älytelevision tai pelikonsolin YouTube-sovelluksessa:

1. Avaa television tai pelikonsolin YouTube-sovellus.
  2. Sovellus avautuu:
    1. Sinulta kysytään "Kuka katsoo?":
      1. Valitse tili, jota haluat käyttää YouTubessa.
    2. Olet jo kirjautunut sisään tilille:
      1. Siirry vasempaan navigointipaneeliin.
      2. Valitse yläreunasta profiilikuva.
      3. Valitse Tilit-välilehdeltä tili, jota haluat käyttää YouTubessa.

Ohjeita kirjautumisongelmiin älytelevisiolla tai pelikonsolilla

Jos et pysty kirjautumaan sisään YouTubeen Google-tililläsi, voit pyytää apua sisäänkirjautumiseen.

Kirjautumista suoraan YouTubeen vanhoilla Chromecast-laitteilla ei tueta. Voit hallita striimausta puhelimesi kautta sillä tilillä, jolle olet kirjautuneena puhelimella. Jos käytät kaukosäädintä, voit käyttää YouTube-sovellusta kirjautumatta sisään.

Jos haluat reagoida sisältöön (kuten tykätä videoista tai tilata kanavia), jatka käyttöä mobiililaitteella.