Se YouTube på Android TV

Sådan logger du ind på YouTube på Android TV

Log ind

Hvis du er logget ind på dit Android TV med din Google-konto, vil du automatisk være logget ind på YouTube-appen. Hvis du ikke er logget ind på dit Android TV, kan du se her, hvordan du logger ind:

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Tilføj konto.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind med din Google-konto.
  5. Åbn YouTube-appen, gå til guiden i venstre side af skærmen og klik på Log ind.

Log ud

Du kan logge ud af YouTube-appen ved at åbne guiden, klikke på din konto og vælge Log ud i det vindue, der åbnes. Selv om du er logget ud af YouTube-appen, vil du stadig være logget ind på din Google-konto på dit Android TV.

Hvis du vil logge ud af dit Android TV, eller hvis du vil logge ind med en anden konto:

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Fjern konto.

Nu kan du logge ind på en anden Google-konto ved at vælge Tilføj konto.

Find og ret problemer med kontologin
Hvis du ikke kan logge ind på YouTube på dit Android TV, bruger du muligvis en brandkonto. Brandkonti er ikke kompatible med den nyeste version af YouTube på Android TV. Du skal bruge en anden Google-konto til at tilmelde dig og logge ind på YouTube på Android TV.

Sådan finder du ud af, om du har en brandkonto

• En Brandkonto kan bruges sammen med Google-tjenester som f.eks. YouTube til at skabe en brandtilstedeværelse online. Du kan have en brandkonto, hvis du har mere end én YouTube-kanal eller tidligere har haft en gammel YouTube-konto.
  • Hvis du ikke er sikker på, om du har en brandkonto, kan du gå til siden Brandkonti. Eventuelle eksisterende brandkonti vil være angivet under "Dine brandkonti".

Se videoer på Android TV

Få flere oplysninger om, hvordan du kan se videoer og slå videoanbefalinger fra på Android TV.

Se videoer

• Sæt på pause/genoptag – sæt videoen på pause, eller genoptag den.

• Spol frem – vælg for at spole 10 sekunder frem.

• Spol tilbage – vælg for at spole 10 sekunder tilbage.

• Næste – spring til den næste video på en playliste.

• Tilbage – gå tilbage til den forrige video på en playliste.

• Rapportér – rapportér videoen for upassende indhold.

• Undertekster – hvis videoen har undertekster, skal du vælge Undertekster for at se dem.

Når du er logget ind på YouTube, vil afspillerens kontrolknapper desuden give dig mulighed for at udføre følgende handlinger:

• Give like/dislike – bedøm videoen.

• Abonner/ophæv abonnement – tilføj eller fjern kanalen fra dine abonnementer. Du kan finde alle dine abonnementer opført i alfabetisk rækkefølge på fanen Abonnementer.

• Kanal – spring til kanalsiden for den aktuelle video.

Sådan slår du videoanbefalinger fra

Hvis du vil fjerne YouTubes anbefalinger fra startskærmen på dit Android TV, kan du slå notifikationer fra.

1. På startskærmen på Android TV skal du rulle ned til Indstillinger.
  2. Vælg Indstillinger, og vælg Apps under "Enhed".
  3. Find og vælg YouTube-appen.
  4. Vælg Notifikationer på den liste, der åbnes.
  5. Vælg Fra.
Du kan få flere oplysninger om, hvordan du ændrer enhedens indstillinger i Hjælp til Android TV.