Soittolistojen yhteiskäyttö

Voit antaa kavereidesi lisätä videoita soittolistallesi. Tämän ominaisuuden ollessa päällä kaikki, joille olet jakanut linkin soittolistaan, voivat lisätä soittolistalle videoita.

Luo ensin soittolista. Lue tarvittaessa nämä ohjeet soittolistan luomiseen.

Soittolistan yhteiskäyttäjien lisääminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Soittolistat.
  3. Valitse Muokkaa sen soittolistan vierestä, johon haluat lisätä yhteiskäyttäjiä.
  4. Valitse soittolistan nimen alta Lisää .
  5. Valitse Yhteiskäyttö .
  6. Klikkaa liukusäädintä kohdan "Yhteiskäyttäjät voivat lisätä videoita tälle soittolistalle" vierestä.
  7. Laita päälle "Salli uudet yhteiskäyttäjät".
  8. Kopioi soittolistasi linkki ja jaa se niille, joiden haluat käyttävän soittolistaa.

Soittolistan omistaja saa ilmoituksen aina, kun soittolistaa muokataan tai siihen liittyy uusia yhteiskäyttäjiä.

Videoiden lisääminen soittolistalle

Kun sinut on kutsuttu soittolistan yhteiskäyttäjäksi, voit lisätä sille videoita tai poistaa aiemmin lisäämiäsi videoita.

Lisää videoita
  1. Mene soittolistan sivulle sen omistajan antamasta linkistä.
  2. Vahvista haluavasi yhteiskäyttäjäksi seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita. Soittolista tallennetaan automaattisesti.
  3. Voit lisätä videoita tietokoneelta tai mobiililaitteelta seuraavilla tavoilla:
    • Valitse soittolistasivulta Lisää videoita ja liitä videon URL-osoite, valitse video latauksistasi tai hae video YouTubesta.
    • Siirry lisättävään videoon ja valitse siitä Tallenna .

Lisättyäsi videon nimesi näkyy sen vieressä soittolistalla. Kaikki yhteiskäyttäjät saavat ilmoituksen, kun soittolistalle lisätään uusia videoita.

Videoiden poistaminen
  1. Mene soittolistan sivulle sen omistajan antamasta linkistä.
  2. Valitse Lisää .
  3. Valitse Poista soittolistalta.

Huom. Voit poistaa vain itse soittolistaan lisäämiäsi videoita (et muiden yhteiskäyttäjien videoita).

Yhteiskäytön hallinnointi

Jos et enää halua muiden lisäävän videoita soittolistalle

Voit lopettaa jakamiesi soittolistojen yhteiskäytön milloin tahansa:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Soittolistat.
  3. Valitse päivitettävän soittolistan vierestä Muokkaa.
  4. Valitse soittolistan nimen alta Lisää .
  5. Valitse Yhteiskäyttö .
  6. Ota pois päältä "Salli uudet yhteiskäyttäjät".
  7. Klikkaa liukusäädintä kohdan "Yhteiskäyttäjät voivat lisätä videoita tälle soittolistalle" vierestä.