Soittolistojen yhteiskäyttö

Voit antaa kavereidesi lisätä videoita soittolistaasi. Tämän ominaisuuden ollessa päällä kaikki, joille olet jakanut linkin soittolistaan, voivat lisätä soittolistaan videoita (ja poistaa lisäämiään videoita).

Luo ensin soittolista. Lue tarvittaessa nämä ohjeet soittolistan luomiseen.

Yhteiskäyttäjien lisääminen soittolistaan

Huom. Jos käytät YouTube Studion betaversiota, valitse ensin vasemmanpuoleisesta valikosta Vanha Creator Studio.
  1. Siirry tietokoneella soittolistasivulle. Klikkaa ensin oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi ja sitten Creator Studio. Klikkaa sitten vasemmalta Videonhallintaohjelma ja sitten Soittolistat.
  2. Valitse jonkin yhdessä käytettävän soittolistan vieressä Muokkaa.
  3. Valitse tarvittaessa uudelleen Muokkaa.
  4. Valitse Jaa.
  5. Valitse ruutu, jossa lukee "Anna linkin saaneille ihmisille lupa lisätä videoita".
  6. Kopioi soittolistasi yksilöllinen linkki ja jaa se niille, joiden kanssa haluat käyttää soittolistaa.

Vinkki: Jos haluat lisätä yhteiskäyttäjiä soittolistan luomisen jälkeen, avaa soittolista ja valitse Soittolista-asetukset ja sitten Yhteistyö-välilehti ja valitse Yhteiskäyttäjät voivat lisätä videoita tähän soittolistaan.

Soittolistan omistaja saa ilmoituksen aina, kun soittolistaan lisätään tai siitä poistetaan videoita tai siihen liittyy uusia yhteiskäyttäjiä.

Videoiden lisääminen yhteissoittolistaan

Kun sinut on kutsuttu soittolistan yhteiskäyttäjäksi, voit lisätä siihen videoita tai poistaa siitä aiemmin lisäämiäsi videoita.

Videoiden lisääminen
  1. Mene soittolistan sivulle soittolistan omistajan antamasta linkistä.
  2. Vahvista haluavasi yhteiskäyttäjäksi seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita. Soittolista tallennetaan automaattisesti.
  3. Voit lisätä videoita tietokoneelta tai mobiililaitteelta seuraavilla tavoilla:
    • Valitse soittolistasivulta Lisää video ja liitä videon URL-osoite, valitse video latauksistasi tai hae video YouTubesta.
    • Siirry lisättävään videoon ja valitse siitä Tallenna .

Lisättyäsi videon nimesi näkyy videon vieressä soittolistassa. Kaikki yhteiskäyttäjät saavat ilmoituksen, kun soittolistaan lisätään uusia videoita.

Videoiden poistaminen
  1. Mene soittolistan sivulle soittolistan omistajan antamasta linkistä.
  2. Siirrä hiiren osoitin poistettavan videon kohdalle.
  3. Valitse X.

Huom. Voit poistaa vain itse soittolistaan lisäämiäsi videoita (et muiden yhteiskäyttäjien videoita).

Yhteiskäytön hallinnointi

Jos et enää halua muiden lisäävän videoita soittolistaan

Voit lopettaa jakamiesi soittolistojen yhteiskäytön milloin tahansa:

1. Siirry tietokoneella soittolistasivulle. Klikkaa ensin oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi ja sitten Creator Studio. Klikkaa sitten vasemmalta Videonhallintaohjelma ja sitten Soittolistat.
  2. Valitse jonkin yhdessä käytettävän soittolistan vieressä Muokkaa.
  3. Valitse tarvittaessa uudelleen Muokkaa.
  4. Valitse Soittolista-asetukset.
  5. Poista yhteiskäyttäjiltä oikeus lisätä videoita soittolistaan.
Jos et enää halua soittolistaan uusia yhteiskäyttäjiä

Voit estää uusien yhteiskäyttäjien liittymisen soittolistaasi seuraavasti:

1. Siirry tietokoneella soittolistasivulle. Klikkaa ensin oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi ja sitten Creator Studio. Klikkaa sitten vasemmalta Videonhallintaohjelma ja sitten Soittolistat.
  2. Valitse soittolistan vierestä Muokkaa.
  3. Valitse tarvittaessa uudelleen Muokkaa.
  4. Valitse Soittolista-asetukset.
  5. Klikkaa Poista linkki käytöstä estääksesi uusia käyttäjiä liittymästä ja lisäämästä videoita soittolistaasi.