Sådan bruger du YouTube Premium som administrator af brandkonti

Køb på YouTube er knyttet til den konto, du bruger til at logge ind med, og er derefter tilgængelige fra enhver kanal, der ejes af den pågældende konto.

Det er kun YouTube-kanalens ejer, der kan foretage køb. Hvis du er logget ind som administrator af en YouTube-kanal, men ikke ejer, kan du ikke købe et YouTube Premium-medlemskab.

Når en ejer køber et YouTube Premium-medlemskab, er det kun vedkommende, der kan bruge fordelene. Administratorer af brandkonti har ikke adgang til fordelene ved et YouTube Premium-medlemskab for kanaler, som de ikke ejer.