YouTuben katseleminen PlayStation 4:llä

YouTube-sovellus on saatavana PlayStation 4:lle. YouTube-sovelluksella voi katsella tilattuja kanavia, hakea sisältöä ja käyttää mobiililaitetta kaukosäätimenä.

Kirjautuminen sisään tai ulos
  1. Valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään Google-tilillesi. Jos käytät useita Google-tilejä, valitse YouTubessa käyttämäsi tili.
  3. Kun kirjaudut sisään, saatat nähdä muut tilillesi liitetyt Google-tilit. Valitse tili, joka on yhdistetty YouTube-kanavaasi. Jos valitset bränditilin, jolla ei ole YouTube-kanavaa, et voi kirjautua sisään.

Voit kirjautua ulos kohdassa PS4-asetukset ja sitten Yhdistä muihin palveluihin ja sitten YouTube valitsemalla Kirjaudu ulos.

Toista videot

Kun valitset toistettavan videon, soittimen ohjainpalkki avautuu. Siinä on seuraavat toiminnot:

• Siirry etusivulle – vie sinut takaisin aloitusnäytölle.
  • Toista – aloittaa videon toiston tai jatkaa sitä.
  • Kelaus eteenpäin siirtyy 10 sekuntia eteenpäin videossa.
  • Kelaus taaksepäin – siirtyy 10 sekuntia taaksepäin videossa.
  • Tekstitykset – näyttää videon tekstitykset, jos niitä on saatavilla.

Videon toiston aikana voit tuoda näkyviin lisävalintoja valitsemalla Lisää toimintoja. Valittavissa on seuraavat toiminnot:

• Tilaa kanava.
  • Arvostele video.
  • Tee ilmoitus videosta, joka rikkoo yhteisön sääntöjä.
Videon lataaminen PS4:llä

Voit ladata pelivideoita suoraan YouTubeen käyttämällä PlayStation 4:n Share-näppäintä. Tee näin:

1. Paina PS4-ohjaimen Share-näppäintä ja valitse Lähetä videoleike.
  2. Valitse lähetettävä videoleike ja valitse YouTube.
  3. Määritä videon alku- ja loppukohta ja lisää sille nimi, kuvaus ja tunnisteet.
  4. Vahvista tietosuoja-asetukset ja varmista, että lataat sisältöä oikealle kanavalle.
  5. Valitse Jaa.

Videoleikkeen lataus alkaa. Voit seurata latausten edistymistä PS4:n ilmoitussivulta.

Toisen laitteen liittäminen PlayStation 4:ään pariliitoksella
Voit käyttää puhelinta, tablettia tai tietokonetta kaukosäätimenä. Lue lisää niiden yhdistämisestä PlayStation 4:ään YouTube-sivuston tai YouTube-mobiilisovelluksen kautta.
PS4:n puhehaku
Voit etsiä videoita YouTube-sovelluksessa puhehaun avulla. Tee näin:
  1. Yhdistä DualShock®-ohjaimeen mikrofoni (tai käytä PlayStation® Cameraa, jossa on sisäänrakennettu mikrofoni).
  2. Avaa YouTube-sovellus ja siirry hakusivulle.
  3. Valitse näyttönäppäimistön vasemmasta reunasta mikrofonikuvake Mikrofoni (tai paina ohjaimen L2 ‑painiketta).
  4. Sano hakusanat mikrofoniin.
  5. Tulokset tulevat näkyviin.

360 asteen videoiden katsominen

PS4:llä voi katsoa 360 asteen videoita. Kun katsot 360 asteen videoita, voit käyttää yhdistetyn ohjaimen vasenta ja oikeaa ohjaussauvaa videon panorointiin.