PlayStation 4

YouTube-appen er tilgængelig på PlayStation 4. I YouTube-appen kan du se de kanaler, som du abonnerer på, søge efter indhold og bruge en mobil enhed som fjernbetjening.

Log ind eller ud
  1. Gå til Log ind.
  2. Log ind med din Google-konto, når du bliver bedt om det. Hvis du har flere Google-konti, skal du sørge for at vælge den konto, du bruger med YouTube.
  3. Når du har logget ind, kan du blive præsenteret for en liste over Google-identiteter, der er knyttet til din konto. Sørg for at vælge den konto, der er knyttet til din YouTube-kanal. Hvis du vælger en brandkonto, der ikke har en YouTube-kanal, kan du ikke logge ind.

For at logge ud skal du gå til PS4-indstillinger > Link til andre tjenester > YouTube og derefter vælge Log ud.

Afspil videoer

Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens knapper, så du kan udføre følgende handlinger:

• Gå til start – bringer dig tilbage til startskærmen.
  • Afspil – afspiller eller genoptager din video.
  • Spol frem spoler 10 sekunder frem i videoen.
  • Spol tilbage – spoler 10 sekunder tilbage i videoen.
  • Undertekster viser videoens undertekster, hvis der er nogen.

Når du afspiller en video, kan du finde flere muligheder ved at vælge Flere handlinger. Her finder du muligheder for at:

• Abonnere på kanalen.
  • Bedømme videoen.
  • Rapportere videoen for overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet.
Upload en video på PS4

Du kan uploade gameplay-videoer direkte til YouTube ved hjælp af Share-knappen på din PlayStation 4. Sådan gør du:

1. Tryk på Share-knappen på din PS4-controller, og vælg Upload videoklip.
  2. Vælg det klip, du vil uploade, og vælg YouTube.
  3. Rediger start- eller slutpunktet og tilføj en titel, beskrivelse og tags.
  4. Bekræft adgangsindstillingerne, og at du uploader til den rigtige kanal.
  5. Vælg Del.

Dit klip begynder nu at blive uploadet. Du kan følge fremskridtet i dine uploads ved at besøge siden med PS4-underretninger.

Par en anden enhed med PlayStation 4
Du kan bruge din telefon, tablet eller computer som fjernbetjening. Se, hvordan du opretter forbindelse til din PlayStation 4 via youtube.com eller YouTube-mobilappen.
Talesøgning på PS4
Du kan søge efter videoer i YouTube-appen ved hjælp af Talesøgning. Sådan gør du:
  1. Slut en mikrofon til din DualShock®-controller (eller tilslut et PlayStation®-kamera med indbygget mikrofon).
  2. Åbn YouTube-appen, og gå til søgesiden.
  3. Vælg mikrofonen Mic til venstre for skærmtastaturet (eller brug genvejen L2  på din controller).
  4. Tal i mikrofonen, og sig, hvad du leder efter.
  5. Dine resultater kommer frem.

Se 360°-videoer

Du kan også se 360 graders videoer på din PS4. Når du ser 360°-videoer, kan du bruge både venstre og højre joystick på den tilsluttede controller til at panorere rundt i videoen.