Se YouTube på PlayStation 4

YouTube-appen er tilgængelig på PlayStation 4. I YouTube-appen kan du se de kanaler, som du abonnerer på, søge efter indhold og bruge en mobilenhed som fjernbetjening.

Log ind eller ud
  1. Vælg Log ind
  2. Log ind med din Google-konto, når du bliver bedt om det. Hvis du har mere end én Google-konto, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube.
  3. Når du er logget ind, kan du muligvis se en liste over Google-identiteter, der er knyttet til din konto. Sørg for at vælge den konto, der er knyttet til din YouTube-kanal. Hvis du vælger en brandkonto, der ikke har en YouTube-kanal, kan du ikke logge ind.

Du kan logge ud ved at gå til PS4 Settings (PS4-indstillinger) og så Link with Other Services (Link til andre tjenester) og så YouTube og derefter vælge Sign Out (Log ud).

Afspil videoer

Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens knapper, så du kan udføre følgende handlinger:

• Gå til start – fører dig tilbage til startskærmen.
  • Afspil – afspiller eller genoptager din video.
  • Spol frem – spoler 10 sekunder frem i videoen
  • Spol tilbage – spoler 10 sekunder tilbage i videoen.
  • Undertekster – viser videoens undertekster, hvis der er nogen.

Når du afspiller en video, kan du finde flere muligheder ved at vælge Flere handlinger. Her finder du muligheder for at:

• Abonnere på kanalen.
  • Bedømme videoen.
  • Rapportere videoen for overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet.
Upload en video på PS4

Du kan uploade gameplay-videoer direkte til YouTube ved hjælp af knappen Share (Del) på din PlayStation 4. Sådan gør du:

1. Tryk på Share på din PS4-controller, og vælg Upload Video Clip (Upload videoklip).
  2. Vælg det klip, du vil uploade, og vælg YouTube.
  3. Klip starten eller slutningen, og tilføj en titel, beskrivelse og tags.
  4. Bekræft adgangsindstillingerne, og at du uploader til den rigtige kanal.
  5. Vælg Del.

Dit klip begynder nu at blive uploadet. Du kan følge fremskridtet i dine uploads ved at besøge siden med PS4-underretninger.

Par en anden enhed med PlayStation 4
Du kan bruge din telefon, tablet eller computer som fjernbetjening. Se, hvordan du opretter forbindelse til din Playstation 4 via YouTube-websitet eller YouTube-mobilappen.
Stemmesøgning på PS4
Du kan søge efter videoer i YouTube-appen ved hjælp af Stemmesøgning. Sådan gør du:
  1. Slut en mikrofon til din DualShock®-controller (eller tilslut et PlayStation®-kamera med indbygget mikrofon).
  2. Åbn YouTube-appen, og gå til søgesiden.
  3. Vælg mikrofonen Mic til venstre for skærmtastaturet (eller brug genvejen L2 på din controller) .
  4. Tal i mikrofonen, og sig, hvad du leder efter.
  5. Dine resultater kommer frem.

Se 360°-videoer

Du kan også se 360 graders videoer på din PS4. Når du ser 360°-videoer, kan du bruge både venstre og højre joystick på den tilsluttede controller til at panorere rundt i videoen.