Använda översikten i YouTube Studio

I YouTube Studio-översikten får du en översikt över kanalstatistik, kommentarer och mycket annat.

Visa översikten

Du kan öppna översikten på följande sätt:

• Öppna YouTube Studio direkt.
  • På YouTube väljer du din profilbild följt av YouTube Studio.

Navigera i översikten

I översikten ser du några olika kort.

• Överträdelser av kanalpolicyer: Anmärkningar om riktlinjer för communityn, varningar eller beslut om överklaganden.
  • Senaste innehållsresultat: En översiktsbild av resultaten för dina senaste videor eller livestreamar. Du kan komprimera kortet för att dölja din betygsdata. När kortet är komprimerat finns det kvar tills du expanderar det.
  • Publicerade videor: En översiktsbild av dina nyligen publicerade videor.
  • Senaste inlägget: En översiktsbild av hur ditt senaste community-inlägg tas emot av tittarna. Du kan bara se det här om du är kvalificerad för Community-fliken.
  • Viktiga aviseringar: Viktiga meddelanden om din kanal och dina videor. Läs mer nedan.
  • Nytt resultat: En översiktsbild av milstolparna för visningstid, prenumeranter och visningar.
  • Kanalens statistik: En snabb överblick över din kanals visningstid, visningar och prenumeranter de senaste 28 dagarna. Du kan också se befintliga prenumeranter och toppvideor.
  • Senaste kommentarerna: En översiktsbild av de senaste obesvarade kommentarerna.
  • Senaste aktiviteter: En lista över din kanals senaste prenumeranter och medlemmar.
  • Nyheter: Senaste nytt på YouTube.
  • Creator Insider: De senaste videorna från Creator Insider-kanalen.
  • Nyheter i Studio: De senaste uppdateringarna i verktyg för kreatörer och funktioner.
  • Idéer för dig: Anpassade förslag och tips för din kanal.
  • Nya prenumeranter: En lista över din kanals senaste prenumeranter. Du kan välja en tidsram och sortera listan efter antal prenumeranter.
  • Kända problem: Aktuella problem på YouTube som påverkar många kanaler eller användare.
Obs! Vissa kort kanske inte visas utifrån din senaste kanalaktivitet.

Så här navigerar du i YouTube Studio (dator)

Förstå viktiga aviseringar

Följande typer av aviseringar kan visas på kortet Viktiga aviseringar i kanalöversikten. Vi arbetar med att lägga till fler typer av aviseringar i kortet i framtiden.

• Intäktsgenerering: Anger om kanalen är godkänd för, inte längre är kvalificerad för eller inte är godkänd för intäktsgenerering.
  • Upphovsrätt: Anger om du har fått en upphovsrättsvarning eller ett upphovsrättsanspråk.

Följande typer av aviseringar visas inte på kortet Viktiga aviseringar. Vi arbetar med att lägga till den här typen av aviseringar i kortet i framtiden. Meddelanden om dessa skickas i stället till din e-post:

• aviseringar om ditt AdSense för YouTube-konto
  • resultat av manuella granskningar av annonsvänligt innehåll.