Sisällöntuottajan hallintapaneelin muokkaaminen

Voit muokata hallintapaneeliasi tietokoneella ja tehdä siitä tarpeitasi vastaavan ja itsesi näköisen. Voit valita sivulla näkyvät widgetit ja joissakin tapauksissa myös muokata kussakin widget-tyypissä näytettävää sisältöä. Voit tehdä hallintapaneelista yksilöllisen ja omiin tarpeisiisi sopivan eri valinnoilla.

Huom. Sisällöntuottajien hallintapaneeli on tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi YouTube Studiossa. Hallintapaneelia ei voi yksilöllistää YouTube Studiossa. Voit hylätä sinua vähemmän kiinnostavia sisältötyyppejä, ja saatamme myös poistaa jo näkemääsi sisältöä.

Widgettien muokkaaminen

Jos haluat siirtää widgetiä tai poistaa sen, vie osoitin widgetin yläreunaan sen nimialueen päälle. Kaksi kuvaketta tulee näkyviin otsikon oikealle puolelle.

Hiiriosoitin muuttuu tarttumakuvakkeeksi, kun siirrät sen widgetin tartunta- ja siirtotoiminnon ruudukkokuvan ylle. Voit siirtää widgetiä pitämällä vasenta hiiripainiketta painettuna. Vedä widget haluamaasi kohtaan sivulla. Muut widgetit mukautuvat automaattisesti uuteen asetteluun.

Widgetin sisällön muokkaaminen

Jos haluat muokata widgetin sisältöä, avaa widgetin valikko klikkaamalla rataspainiketta.

Vain Kommentit- ja Videot-widgetit ovat muokattavissa. Kommentit-widgetissä voit asettaa näytettävien kommenttien määrän. Videot-widgetin asetuksissa voit muokata kohteiden määrää, otsikkoa ja muita asetuksia.

• Otsikko: Aseta widgetin otsikko kirjoittamalla haluamasi otsikko yläreunan kenttään. Yllä olevassa esimerkissä muutimme otsikoksi Public Videos.

• Kohteiden määrä: Valitse widgetissä näytettävien videoiden määrä – enintään 20.

• Videosuodattimet: Videosuodattimilla voit määrittää, mitä sisältöä tässä widgetissä näytetään. Oletussuodattimien avulla voit suodattaa sisältöä tietosuojan mukaan. Valitse muokattu suodatin ja käytä sitten edistyneitä hakuparametreja, jolloin voit määrittää suodatusperusteeksi videon sisällönkuvaustiedot, kuten nimi, kuvaus, latauspäivä, pituus.

Tässä esimerkissä olemme luoneet oman widgetin videoille, joiden nimessä esiintyy sana "webcam", valitsemalla muokatun suodattimen ja kirjoittamalla muokattuun suodatinkenttään tekstin "title:webcam". Asetimme myös näytettävien videoiden määräksi vain kolme.

Widgetin poistaminen

Voit poistaa widgetin hallintapaneelistasi viemällä osoittimen widgetin nimialueen päälle. Jos widgetin voi poistaa hallintapaneelista, sen oikeassa yläkulmassa on näkyvissä x-poistopainike.