Sisällöntuottajan hallintapaneelin muokkaaminen

Voit muokata hallintapaneeliasi tietokoneella ja tehdä siitä tarpeitasi vastaavan ja itsesi näköisen. Voit valita sivulla näkyvät widgetit ja joissakin tapauksissa myös muokata kussakin widget-tyypissä näytettävää sisältöä.

Huom. Hallintapaneelia ei voi muokata YouTube Studiossa. Voit hylätä sinua vähemmän kiinnostavia sisältötyyppejä, ja saatamme myös poistaa jo näkemääsi sisältöä.

Widgetin siirtäminen tai poistaminen

Jos haluat siirtää widgetiä, vie osoitin widgetin päälle ja klikkaa ruudukkokuvaa ja pidä se painettuna. Vedä widget haluamaasi kohtaan sivulla. Muut widgetit mukautuvat automaattisesti uuteen asetteluun.

Jos haluat poistaa widgetin, vie osoitin widgetin päälle ja valitse Asetukset  ja sitten Poista. Widgetin oikeassa yläkulmassa voi myös näkyä X-kuvake. Poista widget klikkaamalla X-kuvaketta.

Widgetin yksilöinti

Jos haluat muokata widgetin sisältöä, avaa widgetin valikko valitsemalla Asetukset .

Vain Kommentit- ja Videot-widgetit ovat muokattavissa. Kommentit-widgetissä voit asettaa näytettävien kommenttien määrän. Videot-widgetin asetuksissa voit muokata kohteiden määrää, otsikkoa ja muita asetuksia.

• Nimi: Syötä valitsemasi nimi ylimmäiseen kenttään. Yllä olevassa esimerkissä muutimme nimeksi Public Videos.

• Kohteiden määrä: Valitse widgetissä näytettävien videoiden määrä (enintään 20).

• Videosuodattimet: Videosuodattimilla voit määrittää, mitä sisältöä tässä widgetissä näytetään. Oletussuodattimien avulla voit suodattaa sisältöä tietosuojan mukaan. Valitse muokattu suodatin ja käytä sitten tarkennetun haun parametreja, jolloin voit määrittää suodatusperusteeksi videon sisällönkuvaustiedot, kuten nimi, kuvaus, latauspäivä ja pituus.

Tässä esimerkissä olemme luoneet oman widgetin videoille, joiden nimessä esiintyy sana "webcam", valitsemalla muokatun suodattimen ja kirjoittamalla muokattuun suodatinkenttään tekstin "title:webcam". Asetimme myös näytettävien videoiden määräksi vain kolme.