Brug kontrolpanelet i YouTube Studio

Brug kontrolpanelet i YouTube Studio til at få et overblik over analysedata, kommentarer og meget mere på din kanal.

Se dit kontrolpanel

Du kan åbne dit kontrolpanel på to måder:

• Gå direkte til YouTube Studio.
  • Vælg dit profilbillede et hvilket som helst sted på YouTube og så YouTube Studio.

Naviger på dit kontrolpanel

På kontrolpanelet kan du se nogle forskellige kort.

• Kanalens overtrædelser: advarsler om overtrædelser af retningslinjer for fællesskabet, strafklip og beslutninger om appeller.
  • Seneste indholdseffektivitet: et øjebliksbillede af, hvordan din seneste video eller livestream klarer sig. Du kan skjule dette kort for at skjule dine rangeringsdata. Når det er skjult, forbliver det sådan, indtil du udvider det.
  • Offentliggjorte videoer: et øjebliksbillede af dine senest udgivne videoer.
  • Seneste opslag: et øjebliksbillede af, hvor interesseret dit publikum er i dit seneste fællesskabsopslag. Du kan kun se dette, hvis du er kvalificeret til fanen Fællesskab.
  • Vigtige notifikationer: Vigtige meddelelser om din kanal og dine videoer. Læs mere nedenfor.
  • Ny præstation: Et øjebliksbillede af dine milepæle for visningstid, antal abonnenter og visninger.
  • Kanalanalyse: Et hurtigt overblik over din kanals visningstid, visninger og abonnenter for de seneste 28 dage. Du kan også se dine nuværende abonnenter og mest populære videoer.
  • Seneste kommentarer: Et øjebliksbillede af de seneste kommentarer, du ikke har svaret på.
  • Seneste aktivitet: en liste over din kanals seneste abonnenter og medlemmer.
  • Nyheder: de seneste opdateringer fra hele YouTube.
  • Creator Insider: de seneste videoer fra kanalen Creator Insider.
  • Nyheder i Studio: de seneste opdateringer om værktøjer og funktioner for youtubere.
  • Idéer til dig: tilpassede forslag og optimale løsninger til din kanal.
  • Nye abonnenter: En liste over din kanals nyeste abonnenter. Du kan vælge en tidsramme og sortere listen efter antal abonnenter.
  • Kendte problemer: Hændelser på YouTube, der i øjeblikket påvirker mange kanaler eller brugere.
Bemærk! Nogle kort vises muligvis ikke baseret på din seneste kanalaktivitet.

Sådan navigerer du i YouTube Studio (på en computer)

Forstå vigtige notifikationer

Følgende typer notifikationer bliver i øjeblikket vist på kortet Vigtige notifikationer på kontrolpanelet for din kanal. Vi arbejder på at føje flere typer notifikationer til dette kort i fremtiden.

• Indtægtsgenerering: Hvorvidt din kanal er godkendt til, ikke længere er kvalificeret til eller ikke er godkendt til indtægtsgenerering.
  • Ophavsret: Hvorvidt du har fået et strafklip for at krænke ophavsretten eller et ophavsretskrav.

Følgende typer notifikationer vises ikke på kortet Vigtige notifikationer. Vi arbejder på at føje disse typer notifikationer til kortet i fremtiden. Sørg for at tjekke, om du har modtaget en mail vedrørende opdateringer på disse områder:

• Notifikationer om din AdSense til YouTube-konto.
  • Resultater af manuel gennemgang i forhold til annoncørvenlighed.