Waar je niet kunt kijken: niet-ondersteunde apparaatmodellen voor YouTube-apps

De huidige YouTube-app werkt niet op bepaalde apparaten. Ook oudere versies van de YouTube-app werken niet.

Smart-tv's, streamingapparaten en gameconsoles

Check hier welke smart-tv's, streamingapparaten en gameconsoles compatibel zijn met de YouTube-app.

Mobiele apparaten

Android-app updaten

Als je het volgende bericht krijgt, wordt de versie die je gebruikt niet meer ondersteund. Voer een update uit als je de YouTube-app wilt gebruiken. Ga naar de Google Play Store om de YouTube-app voor Android te updaten naar de nieuwste versie.

Als je YouTube wilt blijven gebruiken zonder de app te updaten, ga je naar m.youtube.com in je mobiele browser.

Problemen met updaten

Als je de app niet kunt updaten, ondersteunt je versie van Android OS de nieuwere versie van de YouTube-app niet meer. Update naar het nieuwste Android OS om de nieuwste versie van de YouTube-app te downloaden.

Je kunt de YouTube-app blijven gebruiken zonder je OS te updaten, maar uiteindelijk worden oudere versies van de YouTube-app niet meer ondersteund. Je kunt YouTube altijd bekijken door in je mobiele browser naar m.youtube.com te gaan.

YouTube is niet meer beschikbaar op sommige apparaten

Krijg je dit bericht als je YouTube opent op een smart-tv, streamingapparaat of gameconsole? Dan werkt de YouTube-app niet meer op je apparaat.

Bericht: YouTube is niet meer beschikbaar omdat dit apparaat niet voldoet aan de nieuwste vereisten.

We updaten onze beveiligingsnormen van tijd tot tijd om gebruikersgegevens te beschermen. Op apparaten die niet meer aan deze normen voldoen, kunnen onze services niet meer worden gebruikt. Als je tv een webbrowser heeft, kun je YouTube mogelijk nog wel gebruiken via youtube.com.

Soms kun je de YouTube-app weer gebruiken nadat je de firmware van je apparaat hebt geüpgraded. Weet je niet zeker hoe je de firmware upgradet? Neem dan contact op met de fabrikant van je apparaat.