No es pot afegir un URL personalitzat

Anteriorment, els URL de YouTube es creaven seleccionant un nom d'usuari, que es concedia per ordre d'arribada. Quan un canal seleccionava un nom d'usuari, aquest nom ja no es podia tornar a utilitzar, encara que el canal original estigués inactiu o s'hagués suprimit. Aquest sistema provocava que molts canals no poguessin tenir l'URL que volien i que es mereixien.

Per obtenir un URL personalitzat, assegura't que el teu canal compleixi els requisits d'idoneïtat i, a continuació, segueix els passos per reclamar un URL personalitzat.

Els URL personalitzats es basen en la descripció del canal, la identitat de Google, el lloc web associat i alguns altres factors. D'aquesta manera, ens assegurem que els canals poden obtenir un URL exclusiu per a la seva marca, que sigui coherent a YouTube i que es comparteixi en tots els serveis de Google.