Titta på YouTube på Apple TV

YouTube-appen är tillgänglig i App Store för Apple TV (fjärde generationen och senare). Med den här versionen av YouTube-appen blir det enklare att hitta populärt innehåll på YouTube om ämnen som komedi, spel och nyheter. Den innehåller också nya funktioner som förhandsgranskning av video.

Logga in på YouTube via Apple TV

Om du använder YouTube-appen på Apple TV (fjärde generationen eller senare) loggar du in med ditt Google-konto genom att följa anvisningarna nedan.

Logga in med din mobila enhet

1. Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som tv:n.
  2. Välj Logga in med din mobila enhet
  3. Öppna YouTube-appen på telefonen eller surfplattan.
  4. Logga in på din tv genom att följa anvisningarna.

Logga in direkt på din tv

1. Välj Logga in på din tv.
  2. Använd tangentbordet för att ange din e-postadress/ditt telefonnummer till Google-kontot.
  3. Klicka på Nästa.
  4. Bekräfta ditt konto.

Logga in med en webbläsare

1. Välj Logga in med en webbläsare.
  2. Öppna en webbläsare och gå till youtube.com/tv/activate på en telefon, surfplatta eller dator.
  3. Ange koden som visas på tv:n.
  4. Logga in med ditt Google-konto.