Se på YouTube på Apple TV

YouTube-appen er tilgjengelig i App Store for Apple TV (fjerde generasjon eller nyere). Med denne versjonen av YouTube-appen er det enklere enn noensinne å finne populært innhold på YouTube om emner som humor, gaming, nyheter med mer. Appen inneholder også nye funksjoner, som forhåndsvisning av videoer.

Logg på YouTube på Apple TV

Hvis du bruker YouTube-appen på Apple TV (fjerde generasjon eller nyere), kan du bruke veiledningen under for å logge på med Google-kontoen din.

Logg på med en mobilenhet

1. Sørg for at mobilenheten er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som TV-en.
  2. Velg Logg på med en mobilenhet.
  3. Åpne YouTube-appen på telefonen eller nettbrettet.
  4. Følg veiledningen for å logge på via TV-en.

Logg på direkte fra TV-en

1. Velg Logg på via TV-en.
  2. Bruk tastaturet for å angi e-postadresse/telefonnummer for Google-kontoen din.
  3. Klikk på Neste.
  4. Bekreft kontoen din.

Logg på i en nettleser

1. Velg Logg på i en nettleser.
  2. Åpne en nettleser på en telefon, et nettbrett eller en datamaskin, og gå til youtube.com/activate.
  3. Skriv inn koden som vises på TV-en.
  4. Logg på med Google-kontoen din.