YouTuben katselu Apple TV:ssä

YouTube-sovellus on saatavana App Storesta Apple TV:lle (4. ja 5. sukupolvi). Tämän YouTube-sovelluksen version avulla esimerkiksi suositun komedia-, peli- ja uutissisällön löytäminen on entistä helpompaa. Versio sisältää myös uusia ominaisuuksia, kuten videoiden esikatselun.

Huom. YouTube käyttää 4K-videoiden jakeluun ja toistamiseen VP9:ää, joka on alan johtava avoimen lähdekoodin koodekki.VP9:n ansiosta puskurointia on vähemmän, videot käynnistyvät nopeammin ja niiden laatu on parempi. Apple TV:n 4K-mallilla (5. sukupolvi) ei voi toistaa 4K-videoita, koska laite ei tue VP9:ää.

YouTubeen kirjautuminen Apple TV:llä

Jos käytät YouTube-sovellusta Apple TV:llä (3., 4. tai 5. sukupolvi), kirjaudu sisään Google-tililläsi alla olevien ohjeiden mukaan.

Kirjautuminen mobiililaitteella

1. Varmista, että mobiililaitteesi ja TV ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  2. Kirjaudu puhelimesi YouTube-sovellukseen.
  3. Mene TV:n YouTube-sovelluksessa Kirjaudu sisään ‑näytölle.
  4. TV:n YouTube-sovellus etsii automaattisesti mobiililaitteesi. Kun laitepari on muodostettu, mobiililaitteen näytöllä näkyy ilmoitus Aloita sisäänkirjautuminen TV:ssä napauttamalla. Napauta profiilikuvaa .
  5. Napauta Jatka käyttäjänä <nimesi>.
  6. Napauta Salli tilin käyttöoikeus ‑näytöllä Salli.
  7. Saat ilmoituksen, jossa kerrotaan, että olet kirjautumassa TV:hen, ja sen jälkeen "Kirjauduit sisään TV:hen".

Kirjaudu televisiossa

Vaihe 1: Selvitä aktivointikoodi ja kirjaudu sisään

1. Mene YouTube-sovelluksen Kirjaudu sisään ‑näytölle ja pysy sillä, kunnes olet tehnyt muut vaiheet.
  2. Siirry tietokoneella tai mobiililaitteella osoitteeseen youtube.com/activate.
  3. Kirjaudu pyydettäessä sisään. Jos käytät useita Google-tilejä, valitse YouTubessa käyttämäsi tili. Jos olet jo kirjautunut sisään, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Valitse kanava

Kun kirjaudut sisään, sinulle saatetaan näyttää Google-identiteettejä, jotka on liitetty YouTube-kanavaasi.

Vaihe 3: Viimeistele aktivointiprosessi

1. Kun olet valinnut tilin, anna television YouTube-sovelluksessa näkyvä aktivointikoodi.
  2. Valitse Anna käyttöoikeus ja odota, että sovellukseen avautuu vahvistusnäyttö.

Katso lisätietoja Google-identiteeteistä YouTubessa.

YouTuben tukivaihtoehdot Apple TV:ssä

Huom. 1. ja 2. sukupolven Apple TV ‑laitteiden YouTube-sovellus on kolmannen osapuolen kehittämä, eikä YouTube tue sitä.
Laite YouTube-sovellus Tukivaihtoehdot
Apple TV (1. ja 2. sukupolvi) Saat teknistä tukea ottamalla yhteyttä laitteen valmistajaan.
Apple TV (3. sukupolvi) Ilmoita teknisestä ongelmasta palautelomakkeella tai hae tietoa tukifoorumista.
Apple TV (4. ja 5. sukupolvi) Ilmoita teknisestä ongelmasta palautelomakkeella tai hae tietoa tukifoorumista.