YouTuben katselu Apple TV:ssä

YouTube-sovellus on saatavana App Storesta Apple TV:lle (4. sukupolvi tai uudempi). Tästä versiosta löydät suosittua YouTube-sisältöä, esim. pelejä, uutisia ja komedioita, entistä helpommin. Siinä on myös uusia ominaisuuksia, mm. videoiden esikatselu.

YouTubeen kirjautuminen Apple TV:llä

Jos käytät YouTube-sovellusta Apple TV:llä (4. sukupolvi tai uudempi), kirjaudu sisään Google-tililläsi alla olevien ohjeiden mukaan.

Kirjautuminen mobiililaitteella

1. Varmista, että mobiililaitteesi on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin TV.
  2. Valitse Kirjaudu mobiililaitteella.
  3. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube-sovellus.
  4. Kirjaudu TV:llä ohjeiden mukaisesti.

Kirjautuminen suoraan TV:llä

1. Valitse Kirjaudu TV:llä.
  2. Lisää Google-tilisi sähköpostiosoite/puhelinnumero näppäimistöllä.
  3. Klikkaa Seuraava.
  4. Vahvista tilisi.

Kirjautuminen selaimella

1. Valitse Kirjaudu sisään selaimella.
  2. Mene puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteeseen youtube.com/activate.
  3. Lisää TV:ssä näkyvä koodi.
  4. Kirjaudu sisään Google-tililläsi.

YouTuben tukivaihtoehdot Apple TV:ssä

Huom. YouTube-sovellus 1. ja 2. sukupolven Apple TV ‑laitteille on kolmannen osapuolen sovellus, jota YouTube ei tue.
Laite YouTube-sovellus Tukivaihtoehdot

Apple TV (1. ja 2. sukupolvi)

Saat teknistä tukea ottamalla yhteyttä laitteen valmistajaan.

Apple TV (3. sukupolvi)

Teknisissä ongelmissa voit täyttää palautelomakkeen tai käydä tukifoorumilla.

Apple TV (4. ja 5. sukupolvi)

Teknisissä ongelmissa voit täyttää palautelomakkeen tai käydä tukifoorumilla.

Jos sinulla on 5.1-kaiutinjärjestelmä ja 4. tai 5. sukupolven Apple TV, muuta Apple TV:n audioasetuksia, niin saat laitettua Dolby Digital 5.1 -audion päälle. Tee näin:

1. Valitse Asetukset.
  2. Valitse Video ja audio.
  3. Valitse Äänimuoto.
  4. Valitse Vaihda muoto ‑kohdasta Päällä ja valitse Uusi muoto ‑kohdasta Dolby Digital 5.1.