YouTuben katselu Apple TV:ssä

YouTube-sovellus on saatavana App Storesta Apple TV:lle (4. ja 5. sukupolvi). Tämän YouTube-sovelluksen version avulla esimerkiksi suositun komedia-, peli- ja uutissisällön löytäminen on entistä helpompaa. Versio sisältää myös uusia ominaisuuksia, kuten videoiden esikatselun.

Huom. YouTube käyttää 4K-videoiden jakeluun ja toistamiseen VP9:ää, joka on alan johtava avoimen lähdekoodin koodekki.VP9:n ansiosta puskurointia on vähemmän, videot käynnistyvät nopeammin ja niiden laatu on parempi. Apple TV:n 4K-mallilla (5. sukupolvi) ei voi toistaa 4K-videoita, koska laite ei tue VP9:ää.

YouTubeen kirjautuminen Apple TV:llä

Jos käytät YouTube-sovellusta Apple TV:llä (3., 4. tai 5. sukupolvi), kirjaudu sisään Google-tililläsi alla olevien ohjeiden mukaan.

Kirjautuminen mobiililaitteella

1. Varmista, että mobiililaitteesi ja TV ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  2. Valitse Kirjaudu mobiililaitteella.
  3. Avaa YouTube-sovellus puhelimella.
  4. Kirjaudu TV:llä ohjeiden mukaisesti.

Kirjautuminen suoraan TV:llä

1. Valitse Kirjaudu TV:llä.
  2. Lisää Google-tilisi sähköpostiosoite/puhelinnumero näppäimistöllä.
  3. Klikkaa Seuraava.
  4. Vahvista tilisi.

Kirjautuminen selaimella

1. Valitse Kirjaudu sisään selaimella.
  2. Mene puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteeseen youtube.com/activate.
  3. Lisää TV:ssä näkyvä koodi.
  4. Kirjaudu sisään Google-tililläsi.

YouTuben tukivaihtoehdot Apple TV:ssä

Huom. 1. ja 2. sukupolven Apple TV ‑laitteiden YouTube-sovellus on kolmannen osapuolen kehittämä, eikä YouTube tue sitä.
Laite YouTube-sovellus Tukivaihtoehdot
Apple TV (1. ja 2. sukupolvi) Saat teknistä tukea ottamalla yhteyttä laitteen valmistajaan.
Apple TV (3. sukupolvi) Ilmoita teknisestä ongelmasta palautelomakkeella tai hae tietoa tukifoorumista.
Apple TV (4. ja 5. sukupolvi) Ilmoita teknisestä ongelmasta palautelomakkeella tai hae tietoa tukifoorumista.