Se YouTube på Apple TV

YouTube-appen er tilgængelig i App Store til Apple TV (4. og 5. generation). Denne version af YouTube-appen gør det nemmere at finde populært indhold på YouTube om emner som humor, gaming og nyheder. Den indeholder også nye funktioner som f.eks. videoforsmag.

Bemærk! YouTube er afhængig af VP9 til distribution og afspilning af 4K-videoer. VP9 er den brancheførende open source-kode. Brug af VP9 giver mindre bufferlagring, hurtigere opstart og højere videokvalitet. Apple TV 4K-modellen (5. generation) understøtter på nuværende tidspunkt ikke VP9, og derfor kan vi i øjeblikket ikke levere 4K-opløsning på denne enhed.

Log ind på YouTube på Apple TV

Hvis du bruger YouTube-appen på Apple TV (3., 4. og 5. generation), kan du følge vejledningen nedenfor for at logge ind med din Google-konto.

Log ind med din mobilenhed

1. Din mobilenhed skal være på det samme wi-fi-netværk som dit tv.
  2. Log ind på YouTube-appen på din telefon.
  3. Gå til skærmbilledet Log ind i YouTube-appen på dit tv.
  4. YouTube-appen på dit tv søger automatisk efter din mobilenhed. Når de er parret, får du vist en notifikation på din mobilskærm med teksten Tryk for at logge ind på tv. Tryk på profilbilledet .
  5. Tryk på Fortsæt som <Dit navn>.
  6. På skærmbilledet "Tillad adgang til konto" skal du trykke på Tillad.
  7. Du får en notifikation med teksten "Du logger ind på dit tv". Derefter får du en notifikation med teksten "Du er nu logget ind på tv'et".

Log ind på dit tv

Trin 1: Find aktiveringskoden, og log ind

1. Gå til skærmbilledet Log ind i YouTube-appen, og bliv på denne skærm, indtil du har fuldført de resterende trin.
  2. Gå til youtube.com/activate på din computer eller mobilenhed.
  3. Log ind, når du bliver bedt om det. Hvis du har mere end én Google-konto, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube. Hvis du allerede er logget ind, skal du gå videre til nedenstående vejledning.

Trin 2: Vælg din kanal

Når du er logget ind, kan du muligvis se en liste over Google-identiteter, der er tilknyttet din YouTube-kanal.

Trin 3: Fuldfør aktiveringsprocessen

1. Når du har valgt en konto, skal du angive aktiveringskoden, der vises i YouTube-appen på dit tv.
  2. Klik på Tillad adgang, og vent på bekræftelsesskærmen i appen.

Få flere oplysninger om Google-identiteter på YouTube.

Supportmuligheder for YouTube på Apple TV

Bemærk! YouTube-appen på 1. og 2. generation Apple TV-enheder er en app fra tredjepart, der ikke understøttes af YouTube.
Enhed YouTube-app Supportmuligheder
Apple TV (1. og 2. generation) Kontakt producenten af enheden for at få teknisk support
Apple TV (3. generation) Du kan rapportere et teknisk problem ved at udfylde vores feedbackformular eller gå til vores supportforum.
Apple TV (4. og 5. generation) Du kan rapportere et teknisk problem ved at udfylde vores feedbackformular eller gå til vores supportforum.