Apple TV

YouTube-appen er tilgængelig i App Store til Apple TV (4. og 5. generation). Denne version af YouTube-appen, der indeholder nye funktioner, bl.a. videoeksempler, gør det nemmere end nogensinde før at finde populært indhold på YouTube om emner som humor, gaming, nyheder og meget mere.

Bemærk! YouTube er afhængigt af VP9, det brancheførende open source codec til distribution og afspilning af 4K-videoer. Brug af VP9 medfører mindre bufferlagring, hurtigere opstart og højere videokvalitet. Apple TV 4K-modellen (5. generation) understøtter ikke VP9, og derfor kan vi ikke levere 4K-opløsning på denne enhed.

Log ind på YouTube på Apple TV

Hvis du bruger YouTube-appen på Apple TV (3., 4. og 5. generation), kan du følge vejledningen nedenfor for at logge ind med din Google-konto.

Log ind med din mobilenhed

1. Din mobilenhed skal være på det samme wi-fi-netværk som dit tv.
  2. Log ind på YouTube-appen på din telefon.
  3. Gå til skærmbilledet Log ind i YouTube-appen på dit tv.
  4. YouTube-appen på dit tv søger automatisk efter din mobilenhed. Når de er parret, får du vist en notifikation på din mobilskærm med teksten Tryk for at logge ind på tv. Tryk på kontoikonet .
  5. Tryk på Fortsæt som <Dit navn>.
  6. På skærmbilledet "Tillad adgang til konto" skal du trykke på Tillad.
  7. En notifikation på din mobilskærm fortæller dig, at "Du logger ind på dit tv" og derefter "Du er nu logget ind på tv'et".

Log ind på dit tv

Trin 1: Find aktiveringskoden, og log ind

1. Naviger til skærmbilledet Log ind i YouTube-appen, og bliv på denne skærm, indtil du har fuldført de resterende trin.
  2. Gå til youtube.com/activate på din computer eller mobilenhed.
  3. Log ind, når du bliver bedt om det. Hvis du har flere Google-konti, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube. Hvis du allerede er logget ind, skal du gå videre til nedenstående vejledning.

Trin 2: Vælg din kanal

Når du er logget ind, kan du blive præsenteret for en liste over Google-identiteter, der er tilknyttet din YouTube-konto.

Trin 3: Fuldfør aktiveringsprocessen

1. Når du har valgt en konto, skal du angive aktiveringskoden, der vises i YouTube-appen på dit tv.
  2. Klik på Tillad adgang, og vent på bekræftelsesskærmen i appen.

Få flere oplysninger om Google-identiteter på YouTube.

Supportmuligheder for YouTube på Apple TV

Bemærk! YouTube-appen på 1. og 2. generation Apple TV-enheder er en app fra tredjepart og understøttes ikke af YouTube.
Enhed YouTube-appen Supportmuligheder
Apple TV (1. og 2. generation) Kontakt producenten af enheden for teknisk support
Apple TV (3. generation) Du kan rapportere et teknisk problem ved at udfylde vores feedbackformular eller besøge vores supportforum.
Apple TV (4. og 5. generation) Du kan rapportere et teknisk problem ved at udfylde vores feedbackformular eller besøge vores supportforum.