Se YouTube på Apple TV

YouTube-appen er tilgængelig i App Store til Apple TV (4. og 5. generation). Denne version af YouTube-appen gør det nemmere at finde populært indhold på YouTube om emner som humor, gaming og nyheder. Den indeholder også nye funktioner som f.eks. videoforsmag.

Bemærk! YouTube er afhængig af VP9 til distribution og afspilning af 4K-videoer. VP9 er den brancheførende open source-kode. Brug af VP9 giver mindre bufferlagring, hurtigere opstart og højere videokvalitet. Apple TV 4K-modellen (5. generation) understøtter på nuværende tidspunkt ikke VP9, og derfor kan vi i øjeblikket ikke levere 4K-opløsning på denne enhed.

Log ind på YouTube på Apple TV

Hvis du bruger YouTube-appen på Apple TV (3., 4. og 5. generation), kan du følge vejledningen nedenfor for at logge ind med din Google-konto.

Log ind med din mobilenhed

1. Din mobilenhed skal være på det samme wi-fi-netværk som dit tv.
  2. Vælg Log ind med din mobilenhed.
  3. Åbn YouTube-appen på din telefon.
  4. Følg vejledningen for at logge ind på dit tv.

Log ind direkte på dit tv

1. Vælg Log ind på dit tv.
  2. Angiv din mailadresse/dit telefonnummer til din Google-konto ved hjælp af tastaturet.
  3. Klik på Næste.
  4. Kontrollér din konto.

Log ind med webbrowser

1. Vælg Log ind med webbrowser.
  2. Åbn en browser på en telefon, tablet eller computer, og gå til youtube.com/activate.
  3. Angiv den kode, der vises på dit tv.
  4. Log ind med din Google-konto.

Supportmuligheder for YouTube på Apple TV

Bemærk! YouTube-appen på 1. og 2. generation Apple TV-enheder er en app fra tredjepart, der ikke understøttes af YouTube.
Enhed YouTube-app Supportmuligheder
Apple TV (1. og 2. generation) Kontakt producenten af enheden for at få teknisk support
Apple TV (3. generation) Du kan rapportere et teknisk problem ved at udfylde vores feedbackformular eller gå til vores supportforum.
Apple TV (4. og 5. generation) Du kan rapportere et teknisk problem ved at udfylde vores feedbackformular eller gå til vores supportforum.