Se YouTube på Apple TV

YouTube-appen er tilgængelig i App Store til Apple TV (4. generation eller nyere). Denne version af YouTube-appen gør det nemmere at finde populært indhold på YouTube om emner som humor, gaming og nyheder. Den indeholder også nye funktioner som f.eks. videoforsmag.

Log ind på YouTube på Apple TV

Hvis du bruger YouTube-appen på Apple TV (4. generation eller nyere), skal du følge vejledningen nedenfor for at logge ind med din Google-konto.

Log ind med din mobilenhed

1. Din mobilenhed skal være på det samme Wi-Fi-netværk som dit tv.
  2. Vælg Log ind med din mobilenhed.
  3. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  4. Følg vejledningen for at logge ind på dit tv.

Log ind direkte på dit tv

1. Vælg Log ind på dit tv.
  2. Angiv din mailadresse/dit telefonnummer til din Google-konto ved hjælp af tastaturet.
  3. Klik på Næste.
  4. Bekræft din konto.

Log ind med webbrowser

1. Vælg Log ind med webbrowser.
  2. Åbn en browser på en telefon, tablet eller computer, og gå til youtube.com/activate.
  3. Angiv den kode, der vises på dit tv.
  4. Log ind med din Google-konto.