Velg innstillinger for inkorporering

Når du er ferdig med Informasjon og innstillinger, klikker du på Opprett arrangement for å laste inn Innstillinger for inkorporering. Innstillinger for inkorporering er bare tilgjengelige i Arrangementer, og er inntil videre ikke tilgjengelige på mobiltelefoner eller nettbrett.

Innstillinger for inkorporering
  1. Last opp et miniatyrbilde for arrangementet.
    Hvis et kommende arrangement ikke har noe miniatyrbilde, vises et utsnitt av kanalgrafikken eller profilbildet på kanalen. Når arrangementet sendes direkte, vises et nytt bilde automatisk hvert femte minutt.
  2. Konfigurer strømnøkkelen din:
    1. Velg «Strømnøkkel for engangsbruk» for å komme i gang raskt. Dette er en strømnøkkel med variabel oppløsning, som betyr at du ikke trenger å angi noen oppløsning eller bildefrekvens.
    2. Avanserte brukere kan opprette en Gjenbrukbar strømnøkkel. Du kan enten angi en oppløsning og bildefrekvens, eller så kan du opprette en strømnøkkel med variabel oppløsning. Gjenbrukbare strømnøkler kan brukes til flere direktesendinger. Du trenger bare å konfigurere denne typen strømnøkkel én gang.
  3. Strømnøkkelen og nettadressen for inkorporering vises nedenfor, slik at du kan konfigurere enkoderen din. Kopier / lim inn adressen i enkoderen, eller velg enkoderprogramvaren fra rullegardinmenyen for å laste ned en XML-fil.
  4. Klikk på Lagre.

Du kan ikke endre denne innstillingen når arrangementet har startet. Velg den høyeste oppløsningen, og sørg for at enkoderen og Internett-tilkoblingen kan strømme med båndbredden du har valgt.

De fleste nettlesere støtter HTML5 og enten H.264-videokodeken eller WebM-formatet.

Se direktesendinger på mobilenheter: Direktesendte arrangementer blir automatisk tilgjengelige på mobilenheter via m.youtube.com.
Teksting
FCC krever at programmer som er tekstet for amerikansk TV, også tekstes på nett. Veiledning til teksting.
Strøm med flere kameraer
Du må øke enkoder- og nettverksressursene dine proporsjonalt for hvert kamera du legger til. Tre kameraer samtidig krever altså en tredobling av enkodere og båndbredde. Du må ikke prøve å kode inn flere kameravinkler på den samme enkoderen. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker en reservestrøm. Veiledning til hvordan du legger til flere kameraer.