Anvendelse af politikker for aktiver med flere ejere

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

Når forskellige partnere ejer rettigheder til det samme aktiv i forskellige lande, anvender YouTube i hvert land politikken for den partner, der ejer aktivet i det pågældende land. Tabellen nedenfor viser eksempler på, hvordan YouTube anvender politikker på brugeruploadede videoer, der matcher et aktiv med delt ejerskab.

Hvis ejerskabskrav overlapper i nogle lande, skal du løse ejerskabskonflikten, før nogen politik kan anvendes.
  Partner A Partner B
Ejerskab USA, Canada, Mexico Storbritannien
Matchpolitik Bloker indholdet Tjen penge på indholdet
Resultat En brugeruploadet video, der matcher dette aktiv, blokeres i USA, Canada og Mexico (i henhold til Partner A's politik) og vises sammen med annoncer i Storbritannien (i henhold til Partner B's politik). Partner B modtager omsætningen fra visningerne i Storbritannien. Der anvendes ingen politik i resten af verden.

Partner A Partner B
Ejerskab USA, Canada, Mexico Storbritannien
Matchpolitik Bloker indholdet i USA
Tjen penge på indholdet andre steder
Tjen penge på indholdet
Resultat En brugeruploadet video, der matcher dette aktiv, blokeres i USA og vises sammen med annoncer i Canada, Mexico og Storbritannien. Partner A modtager omsætningen fra visninger i Canada og Mexico. Partner B modtager omsætningen fra visningerne i Storbritannien. Der anvendes ingen politik i resten af verden.