Administrer ejerskab af et aktiv

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS.

Det er vigtigt at holde oplysningerne om ejerskabet af dit aktiv opdaterede. Dine upload- og matchpolitikker kan kun anvendes i lande/regioner, hvor du ejer et aktiv. Hvis din politik f.eks. er at generere indtægt i hele verden, men du kun ejer aktivet i USA, viser vi kun annoncer i USA.

Du angiver ejerskab for et aktiv, når du uploader en video eller bruger værktøjer såsom regnearksskabeloner eller DDEX-feeds til at levere dit indhold. Se, hvordan du uploader indhold til YouTube.

Bemærk! Ejerskab kan kun angives som en kanal under første upload.

Opdater ejerskabsoplysninger

Sørg for altid at opdatere ejerskabsoplysningerne, hvis de ændrer sig, f.eks. hvis du licenserer indhold i bestemte områder. Sådan opdaterer du ejerskabsoplysninger:

1. Log ind på Studio CMS beta.
  2. Vælg Aktiver i menuen til venstre.
  3. Klik på titlen på det aktiv, som du gerne vil opdatere.
  4. Klik på Ejerskab og politik i menuen til venstre.
  5. Klik på REDIGER EJERSKAB, og angiv dine ejerskabsoplysninger.
    • Vælg Ejet i valgte områder for at angive områder, hvor du har ejerskab.
    • Vælg Ejet overalt bortset fra i valgte områder for at angive, hvilke områder du ikke har ejerskab i.
  6. Klik på GEM.

Se detaljerede ejerskabsoplysninger

Du kan gå til siden Ejerskab og politik for dit aktiv, hvis du vil se en detaljeret oversigt over dets ejerskab.

Filtrer ejerskab

Brug filterbjælken for at se ejerskabet for dit aktiv sorteret efter forskellige områder eller parter. Du kan også filtrere for at se bestemte områder, hvor du har ejerskabskonflikter.

Ejerskabskonflikter

Forskellige partnere kan erklære ejerskab over det samme aktiv, men ikke i samme land/område. YouTube anvender hver partners politik i det land, hvor vedkommende ejer aktivet (se eksempler). Se, hvordan du løser en ejerskabskonflikt, hvis dit ejerskab overlapper med en anden partner, så din politik kan anvendes.