Opdater ejerskabsoplysninger for aktiver

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.
Det er vigtigt at sørge for, at oplysningerne om ejerskab er opdateret for dine aktiver. Dine upload- og matchpolitikker kan kun anvendes i lande/regioner, hvor du ejer et aktiv.
Hvis din politik f.eks. er at generere indtægt i hele verden, men du kun ejer aktivet i USA, viser vi kun annoncer i USA.

Du angiver ejerskab for et aktiv, når du uploader en video eller bruger værktøjer såsom regnearksskabeloner eller DDEX-feeds til at uploade indhold. Se, hvordan du uploader indhold til YouTube.

Rediger ejerskab

Når ejerskabet for et aktiv bliver ændret, f.eks. hvis du licenserer indhold i nye områder, skal du sørge for, at opdatere ejerskabsoplysningerne for aktivet. Sådan redigerer du ejerskabsoplysningerne for et aktiv:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Aktiver.
  3. Klik på titlen på det aktiv, som du gerne vil opdatere. Dette åbner siden med oplysninger om aktivet.
  4. På siden med oplysninger om aktivet skal du klikke på Ejerskab og politik.
  5. Klik på REDIGER EJERSKAB, og angiv dine ejerskabsoplysninger.
    • Hvis du har globalt ejerskab af din video, skal du vælge Globalt.
    • Hvis du ejer rettighederne til din video i bestemte områder, skal du vælge Specifikke områder.
      • Hvis du ejer rettighederne til din video i nogle få områder, skal du vælge Ejer i de valgte områder. Angiv derefter de områder, hvor du har ejerskabet.
      • Hvis du ejer rettighederne til din video i mange områder, skal du vælge Ejer overalt undtagen de valgte områder og derefter angive de områder, hvor du ikke ejer rettighederne til din video.
    • Hvis du vil fjerne ejerskabsoplysninger for aktiver, skal du vælge FJERN ALT EJERSKAB.
  6. Klik på GEM.

Se detaljerede ejerskabsoplysninger

Du kan se detaljerede ejerskabsoplysninger for dit aktiv på siden Ejerskab og politik Du kan få vist denne side som en tabel ved at klikke på Tabelvisning eller som en liste ved at klikke på Listevisning .

Filtrér ejerskab

Klik på filterbjælken for at filtrere dit aktivs ejerskab efter Område eller Anden part. Du kan bruge filteret Vis alle problemer til at se bestemte områder, hvor du har ejerskabskonflikter.

Se ejerskabsændringer

Hvis du vil se ændringer i ejerskabsoplysningerne for et aktiv, skal du klikke på pil ned og ændre Anvendt ejerskab til Som angivet.

Løs ejerskabskonflikter

Forskellige partnere kan erklære ejerskab over det samme aktiv, men ikke i samme land/territorium. YouTube anvender hver partners politik i det land/område, hvor vedkommende ejer aktivet (se eksempler).

Se, hvordan du løser en ejerskabskonflikt, hvis dit ejerskab overlapper med en anden partner, så din politik kan anvendes.