YouTubes användarguide

Välkommen!

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

Vi har nöjet att erbjuda dig omfattande och uppdaterade resurser som består av oumbärliga tips, beprövade metoder och strategier som hjälper dig att hantera din verksamhet på YouTube. Det är mycket som ändras på YouTube, och vi gör vårt yttersta för att hålla dig informerad om allt det senaste så att du kan hantera allt som finns i innehållsägarens översikt.

De här resurserna är tillgängliga för alla våra partner men har tagits fram med våra mest erfarna partner i åtanke. Syftet med handbokens första del är att friska upp kunskaperna om några av de grundläggande verktyg du har tillgång till. Allt eftersom du går igenom materialet går vi närmare in på mer avancerade teman som rättighetshantering och innehållsuppladdning. Vi hoppas att det här materialet ska vara till hjälp för dig i din verksamhet.

Proffstips

I slutet av varje avsnitt hittar du proffstips som har handplockats av våra erfarna YouTube-verksamhetsteam. Vi arbetar dagligen med hundratals partner och anser oss numera vara experter på effektivitet, så de här tipsen delar vi gärna med dig.

Avancerade resurser:

Följ de här länkarna till vårt hjälpcenter och andra källor där du hittar mer information om särskilda ämnen, fallstudier och annan hjälp. Du kan alltid kontakta din YouTube-partneransvarige för mer information, men när du har blivit en expert med hjälp av den här handboken kanske du inte behöver det.

Då sätter vi igång!