Lägg till videor i en spellista automatiskt

Med inställningar för att lägga till innehåll automatiskt kan nya videor läggas till automatiskt i dina spellistor.

Med dessa inställningar kan du även ange regler för videor utifrån taggar, sökord i titeln eller sökord i beskrivningen. Om nya videor uppfyller dina angivna kriterier läggs de automatiskt till i spellistan.

Obs! I YouTube Studio-betan väljer du Klassiska Studio i menyn till vänster och följer de här stegen.

Så här kommer du igång:

1. Besök vår sida för spellistor på en dator.
  2. Klicka på Redigera för spellistorna du vill redigera och välj sedan Redigera igen bredvid din profilbild.
  3. På spellistans startsida klickar du på Inställningar för spellista.
  4. Klicka på fliken Lägg till automatiskt och ange dina regler.
  5. Klicka på Spara.

Nu läggs alla nyligen uppladdade videor som uppfyller dina kriterier automatiskt till i den här spellistan.