Legg til videoer i spillelister automatisk

Hvis du bruker Legg til automatisk-innstillingen, kan det legges til nye videoer i spillelistene dine automatisk.

Med Legg til automatisk-innstillingen kan du definere regler for videoer basert på etiketter og søkeord i tittelen eller beskrivelsen. Nye videoer som oppfyller kriteriene, legges automatisk til i spillelisten.

Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig i betaversjonen av YouTube Skaperstudio. Hvis du bruker betaversjonen av YouTube Skaperstudio (studio.youtube.com), må du velge Den klassiske versjonen av Skaperstudio i menyen til venstre for å følge denne fremgangsmåten.

Sånn kommer du i gang:

1. Gå til Spillelister-siden din på en datamaskin.
  2. Klikk på Rediger ved siden av spillelisten du vil endre, og velg Rediger en gang til ved siden av profilbildet ditt.
  3. Klikk på Spillelisteinnstillinger på landingssiden for spillelisten.
  4. Klikk på Legg til automatisk-fanen, og definer reglene dine.
  5. Klikk på Lagre.

Nå blir alle videoer du nylig har lastet opp og som oppfyller kriteriene, automatisk lagt til i denne spillelisten.