Video's automatisch toevoegen aan afspeellijsten

Afspeellijsten up-to-date houden met je laatste video's kan je veel tijd kosten. Pas de functie Automatisch toevoegen eens toe op je afspeellijsten om automatisch nieuwe video's aan je afspeellijsten toe te voegen. Met automatisch toevoegen kun je regels instellen voor video's op basis van tags, trefwoorden in de titel, of in de beschrijving. Nieuwe video's die aan de criteria voldoen, worden automatisch aan de afspeellijst toegevoegd.

Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, tips en hulp.

Deze functie is nog niet beschikbaar in de bètaversie van YouTube Studio. Als je de bètaversie van YouTube Studio (studio.youtube.com) gebruikt, selecteer je in het linkermenu Klassieke versie van Creator Studio om deze stappen te volgen.

Ga als volgt aan de slag:

1. Ga op je computer naar de pagina met afspeellijsten.
  2. Klik bij de afspeellijst die je wilt bewerken op Bewerken.
  3. Ga op de bestemmingspagina van je afspeellijst naar de afspeellijstinstellingen.
  4. Klik op het tabblad Automatisch toevoegen en stel regels in.
  5. Klik op Opslaan.

Alle video's die je nu uploadt en die aan de criteria voldoen, worden automatisch aan de afspeellijst toegevoegd.