Videoiden lisääminen soittolistaan automaattisesti

Voit lisätä uusia videoita soittolistoihisi automaattisella lisäystoiminnolla.

Voit määrittää automaattisen lisäyksen asetuksissa videoille sääntöjä tagien ja otsikon tai kuvauksen avainsanojen perusteella. Jos uudet videot täyttävät ehdot, videot lisätään soittolistaan automaattisesti.

Huom. Jos käytät YouTube Studion betaversiota, valitse ensin vasemmanpuoleisesta valikosta Vanha Creator Studio.

Näin pääset alkuun:

1. Mene tietokoneella soittolistasivulle.
  2. Valitse muokattavan soittolistan kohdalta Muokkaa ja valitse sitten profiilikuvan vierestä uudelleen Muokkaa.
  3. Valitse soittolistan laskeutumissivulta Soittolista-asetukset.
  4. Klikkaa Automaattinen lisäys -välilehteä ja määritä säännöt.
  5. Valitse Tallenna.

Nyt lataamasi uudet ehtojen mukaiset videot lisätään tähän soittolistaan automaattisesti.