Soittolistojen muokkaaminen

Voit lisätä tai muokata soittolistojen nimiä ja kuvauksia, järjestellä videoita tai poistaa videoita soittolistalta.

Huom. Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla YouTuben valvotussa käyttökokemuksessa. Lue lisää.

Soittolistan kuvauksen lisääminen

1. Valitse tietokoneella soittolista oppaastasi .
  2. Klikkaa Muokkaa ja sitten Lisää kuvaus ja lisää soittolistan tiedot.
  3. Tallenna klikkaamalla muokkauskenttä pois.

Soittolistan nimen ja kuvauksen muokkaaminen

1. Valitse tietokoneella soittolista oppaastasi .
  2. Klikkaa Muokkaa , klikkaa soittolistan nimeä tai kuvausta ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla.
  3. Klikkaa Valmis.

Soittolistan sisällön järjestyksen muuttaminen

1. Valitse yksi soittolistoistasi.
  2. Klikkaa ja pidä painettuna videon tai Shorts-videon pikkukuvan vierestä .
  3. Muuta soittolistan järjestystä vetämällä ja pudottamalla video tai Shorts-video haluamaasi kohtaan.

Soittolistan suodattaminen videotyypin mukaan

1. Valitse muokattava soittolista oppaasta.
  2. Valitse pala, jonka sisältötyypin haluat nähdä soittolistallasi:
    1. Kaikki: Näyttää kaiken soittolistalle tallennetun sisällön.
    2. Shorts-videot: Näyttää soittolistalle tallennetut Shorts-videot.
    3. Videot: Näyttää soittolistalle tallennetut pitkät videot.

Sisällön poistaminen soittolistalta

1. Avaa soittolista.
  2. Klikkaa poistettavan videon tai Shorts-videon vierestä Lisää ".
  3. Klikkaa Poista soittolistalta [SOITTOLISTAN NIMI].
Jos et pysty seuraamaan näitä ohjeita, käytät todennäköisesti YouTuben vanhaa versiota. Jos käytät uudempaa selainta, päivitä YouTuben nykyiseen versioon.
Voit muokata soittolistojasi myös mobiililaitteesi YouTube Studio ‑sovelluksella. Aloita tutustumalla YouTube Studio ‑sovelluksen ohjekeskukseen.