Seriespellistor

En seriespellista kan du markera som en officiell uppsättning videor som hör ihop. En användare som tittar på en video som finns med i en seriespellista kan få rekommendationer om andra videor i samma spellista. YouTube kan använda den här informationen för att ändra hur videor presenteras eller hittas.

Det finns några saker du bör tänka på när du använder seriespellistor:

• Du måste ha ett verifierat konto för att använda seriespellistor.
  • En video kan inte finnas i mer än en seriespellista.
  • Du kan bara lägga till videor i seriespellistor om du själv har laddat upp dem och äger rättigheterna till dem.

Om du vill aktivera en seriespellista öppnar du inställningarna för spellista från datorn och aktiverar Ange som officiell serie för den här spellistan.