Serie-playlists

Een serie-playlist is een manier om aan te geven dat een playlist een officiële reeks video's is die bij elkaar hoort. Als je een video toevoegt aan een serie-playlist, worden andere video's in de playlist vermeld en aanbevolen wanneer iemand een video bekijkt in de serie-playlist. YouTube kan deze informatie gebruiken om de manier waarop video's worden gepresenteerd of ontdekt, te veranderen.

Houd rekening met het volgende als je serie-playlists gebruikt:

• Je hebt een geverifieerd account nodig om serie-playlists te gebruiken.
  • Een video kan maar in één serie-playlist voorkomen.
  • Aan een serie-playlist kun je alleen video's toevoegen die jij hebt geüpload en waar jij de rechten van houdt.

Je zet een serie-playlist aan door op een computer naar de playlistinstellingen te gaan en 'Instellen als officiële serie voor deze playlist' aan te zetten.