Seriespillelister

Med en seriespilleliste kan du merke spillelisten din som en offisiell samling av videoer som hører sammen. Når videoer er lagt til i en seriespilleliste, kan andre videoer i spillelisten bli fremhevet og anbefalt når noen spiller av en video i serien. YouTube kan bruke denne informasjonen til å endre måten videoene presenteres eller oppdages på.

Her er et par ting du bør huske på når du bruker seriespillelister:

• Du må ha en bekreftet konto for å kunne bruke seriespillelister.
  • En video kan ikke være med i mer enn én seriespilleliste.
  • Du kan bare legge til videoer du selv har lastet opp, og som du har rettighetene til, i en seriespilleliste.

Hvis du vil slå på en seriespilleliste, går du til innstillingene for spillelister på en datamaskin og slår på «Angi som offisiell serie for denne spillelisten».