Sarjasoittolistat

Sarjasoittolistassa voit merkitä soittolistasi viralliseksi sarjaksi videoita, jotka kannattaa katsoa yhdessä. Kun käyttäjä katselee sarjasoittolistan videota, hänelle voidaan tarjota muita sarjan videoita. Sarjasoittolista saattaa vaikuttaa videoiden esitystapaan ja löytymiseen YouTubessa.

Muista nämä seikat, kun käytät sarjasoittolistoja:

• Sarjasoittolistoja voi käyttää vain vahvistetulla tilillä.
  • Sama video voi olla vain yhdessä sarjasoittolistassa.
  • Voit lisätä sarjasoittolistaan vain itse lataamiasi videoita, joiden oikeudet omistat.

Ota sarjasoittolista käyttöön tietokoneella soittolista-asetuksissa ja valitse ruutu Aseta viralliseksi sarjasoittolistaksi.