Serieplaylister

Serieplaylister giver dig mulighed for at markere en playliste som et officielt sæt videoer, der skal ses efter hinanden. Hvis du føjer videoer til en serieplayliste, bliver andre videoer på playlisten vist og anbefalet, når nogen ser en video på serieplaylisten. YouTube kan bruge disse oplysninger til at ændre, hvordan videoerne vises eller opdages.

Der er nogle få ting, du skal huske på, når du bruger serieplaylister:

• Du skal have en bekræftet konto for at kunne bruge serieplaylister.
  • En video kan ikke vises på mere end én serieplayliste.
  • Kun videoer, der er uploadet af dig, og som du har rettigheder til, kan føjes til en serieplayliste.

Hvis du vil slå en serieplayliste til, skal du gå til indstillingerne for en playliste på en computer og aktivere "Indstil til at være den officielle serie for denne playliste".