Llistes de reproducció de sèries

Les llistes de reproducció de sèries et permeten definir un grup oficial de vídeos que s'han de veure de manera conjunta. Afegir vídeos a la llista de reproducció d'una sèrie et permet destacar-ne i recomanar-ne altres vídeos quan els usuaris miren vídeos de la sèrie. YouTube pot utilitzar aquesta informació per modificar la manera com es presenten o es descobreixen els vídeos.

En utilitzar llistes de reproducció de sèries, cal tenir en compte el següent:

• Per poder utilitzar-ne, has de tenir un compte verificat.
  • Un vídeo no pot formar part de diverses llistes de reproducció de sèries.
  • A les llistes de reproducció de sèries només hi pots afegir vídeos que hagis penjat tu i dels quals tinguis els drets.

Per activar una llista de reproducció d'una sèrie, ves a la configuració de la llista a l'ordinador i activa "Estableix com a sèrie oficial per a aquesta llista de reproducció".