Reekssnitlyste

'n Reekssnitlys laat jou toe om jou snitlys te merk as 'n amptelike stel video's wat saam gekyk moet word. Deur video's by 'n reekssnitlys te voeg, kan ander video's in die snitlys uitgestal en aanbeveel word wanneer iemand 'n video in die reeks kyk. YouTube kan hierdie inligting gebruik om te wysig hoe video's aangebied en ontdek word.

Daar is 'n paar dinge om te onthou as jy reekssnitlyste gebruik:

• Jy moet 'n geverifieerde rekening hê om reekssnitlyste te gebruik.
  • 'n Video kan nie in meer as een reekssnitlys verskyn nie.
  • Slegs video's wat deur jou opgelaai is en waarop jy die regte het, kan by 'n reekssnitlys gevoeg word.

Om 'n reekssnitlys aan te skakel, besoek snitlysinstellings terwyl jy op jou rekenaar is en skakel "Stel as amptelike reeks vir hierdie snitlys" aan.