Rediger spillelister

Du kan legge til eller redigere spillelistetitler og -beskrivelser, endre rekkefølgen på videoer eller fjerne videoer fra en spilleliste.

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i YouTube-versjoner med tilsyn. Finn ut mer.

Legg til spillelistebeskrivelser

1. På en datamaskin velger du en spilleliste fra oversikten .
  2. Klikk på Rediger etterfulgt av Legg til en beskrivelse, og skriv inn informasjon om spillelisten.
  3. Lukk redigeringsfeltet for å lagre.

Rediger spillelistetitler eller -beskrivelser

1. På en datamaskin velger du en spilleliste fra oversikten .
  2. Klikk på Rediger . Klikk deretter på spillelistetittelen eller -beskrivelsen, og rediger etter behov.
  3. Klikk på Ferdig.

Endre rekkefølgen på innholdet i spillelister

1. Velg en av spillelistene dine.
  2. Klikk og hold på i nærheten av miniatyrbildet til Shorts-videoen eller videoen.
  3. Dra videoen eller Shorts-videoen opp eller ned for å endre rekkefølgen i spillelisten.

Filtrer spillelister etter videotype

1. Velg spillelisten du vil redigere, i oversikten.
  2. Velg brikken med innholdstypen du vil se i spillelisten:
    1. Alle: Her vises alt innholdet som er lagret i spillelisten.
    2. Shorts-videoer: Her vises Shorts-videoene som er lagret i spillelisten.
    3. Videoer: Her vises de lange videoene som er lagret i spillelisten.

Fjern innhold fra spillelister

1. Åpne en spilleliste.
  2. Klikk på Mer » ved siden av videoen eller Shorts-videoen du vil fjerne.
  3. Klikk på Fjern fra [NAVN PÅ SPILLELISTE].
Hvis denne veiledningen ikke fungerer for deg, bruker du sannsynligvis en gammel versjon av YouTube. Hvis du bruker en nyere nettleser, må du oppdatere til den nyeste versjonen av YouTube.
Du kan også redigere spillelistene dine i YouTube Studio-appen på en mobilenhet. Gå til brukerstøtten for YouTube Studio-appen for å komme i gang.