Soittolistojen muokkaaminen

Voit lisätä tai muokata soittolistojen nimiä ja kuvauksia, järjestellä videoita tai poistaa videoita soittolistalta.

Huom. Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla YouTuben valvotussa käyttökokemuksessa. Lue lisää.

Soittolistan kuvauksen lisääminen

1. Siirry YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Valitse Muokkaa .
  4. Lisää nimi tai kuvaus.
  5. Vahvista muutos napauttamalla yläkulmassa olevaa nuolta .

Jos yllä olevat ohjeet eivät toimi, sinulla ei todennäköisesti ole tämän ominaisuuden uusinta versiota, joka julkaistaan vaiheittain kaikille käyttäjille. Seuraa sen sijaan alla olevia ohjeita.

1. Siirry YouTube-sovelluksen Tili-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Valitse soittolistan nimen alta Muokkaa .
  4. Lisää kuvaus.
  5. Vahvista muutos napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa nuolta.

Soittolistan nimen ja kuvauksen muokkaaminen

1. Siirry YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Valitse Muokkaa .
  4. Lisää nimi tai kuvaus.
  5. Vahvista muutos napauttamalla yläkulmassa olevaa nuolta .

Jos yllä olevat ohjeet eivät toimi, sinulla ei todennäköisesti ole tämän ominaisuuden uusinta versiota, joka julkaistaan vaiheittain kaikille käyttäjille. Seuraa sen sijaan alla olevia ohjeita.

1. Siirry YouTube-sovelluksen Tili-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Valitse soittolistan nimen alta Muokkaa .
  4. Muokkaa kuvausta.
  5. Vahvista muutos napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa nuolta.

Soittolistan sisällön järjestyksen muuttaminen

1. Siirry YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Kosketa pitkään siirrettävän videon tai Shorts-videon vasemmalla puolella olevaa kahta riviä .
  4. Muuta soittolistan järjestystä vetämällä ja pudottamalla video tai Shorts-video haluamaasi kohtaan.

Soittolistan suodattaminen videotyypin mukaan

1. Siirry YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Valitse pala, jonka sisältötyypin haluat nähdä soittolistallasi:
    1. Kaikki: Näyttää kaiken soittolistalle tallennetun sisällön.
    2. Shorts-videot: Näyttää soittolistalle tallennetut Shorts-videot.
    3. Videot: Näyttää soittolistalle tallennetut pitkät videot.

Sisällön poistaminen soittolistalta

Alla on ohjeet sisällön poistamiseen soittolistalta YouTuben eri mobiililaiteversioissa.

YouTube-sovellus

1. Siirry YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Napauta poistettavan sisällön vierestä Lisää ".
  4. Napauta Poista soittolistalta [SOITTOLISTAN NIMI].

Jos yllä olevat ohjeet eivät toimi, sinulla ei todennäköisesti ole tämän ominaisuuden uusinta versiota, joka julkaistaan vaiheittain kaikille käyttäjille. Seuraa sen sijaan alla olevia ohjeita.

1. Siirry YouTube-sovelluksen Tili-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Napauta poistettavan sisällön vierestä Lisää ".
  4. Napauta Poista soittolistalta [SOITTOLISTAN NIMI].

Mobiilisivusto

1. Siirry YouTube-sovelluksen Tili-välilehdelle .
  2. Valitse muokattava soittolista.
  3. Napauta valikkoa poistettavan sisällön vierestä.
  4. Valitse Poista.
Voit muokata soittolistojasi myös mobiililaitteesi YouTube Studio ‑sovelluksella. Aloita tutustumalla YouTube Studio ‑sovelluksen ohjekeskukseen.