Soittolistojen muokkaaminen

Voit lisätä tai muokata soittolistojen nimiä ja kuvauksia, järjestellä videoita tai poistaa videoita soittolistasta. Soittolistavalikossa on kaksi välilehteä:

• Perustiedot-välilehdessä voit muokata soittolistan tietosuoja-asetuksia, hallita uusien videoiden lisäämistä soittolistaan, sallia soittolistan upottamisen, säätää soittolistan oletusjärjestystä (huomaa, että jos olet tehnyt soittolistalle aiemmin manuaalisesti järjestyksen, tämä asetus korvaa sen) tai poistaa soittolistan.
  • Automaattinen lisäys ‑välilehdessä voit määrittää sääntöjä, joiden perusteella videoita lisätään automaattisesti soittolistaan. Säännöt voivat perustua videoiden tageihin tai videon nimessä tai kuvauksessa esiintyviin avainsanoihin. Yhteen soittolistaan voi kohdistaa useita sääntöjä. Asetettuja sääntöjä sovelletaan kaikkiin uusiin latauksiin, jolloin soittolistaasi lisätään automaattisesti kaikki ladatut videot, joiden tagi, kuvaus tai nimi sisältää jonkin määrittämäsi avainsanan.

Soittolistan kuvauksen lisääminen

1. Valitse tietokoneellasi yksi soittolista oppaastasi.
  2. Klikkaa Lisää kuvaus ‑painiketta ja kuvaile soittolistaasi omin sanoin.
  3. Klikkaa Valmis-painiketta.

Soittolistan nimen tai kuvauksen muokkaaminen

1. Valitse tietokoneellasi yksi soittolista oppaastasi.
  2. Klikkaa soittolistan nimeä tai kuvausta ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla.
  3. Klikkaa Valmis-painiketta.

Soittolistan videoiden järjesteleminen

1. Valitse yksi soittolistoistasi.
  2. Siirrä hiiren osoitin videon kohdalle siten, että videon pikkukuvan viereen tulee näkyviin harmaa pystypalkki.
  3. Muuta videoiden järjestystä soittolistassa vetämällä ja pudottamalla video haluamaasi kohtaan.

Videoiden poistaminen soittolistalta

1. Avaa soittolista.
  2. Siirrä hiiren osoitin poistettavan videon kohdalle.
  3. Klikkaa videon nimen oikealla puolella olevaa rastia.
Jos et pysty seuraamaan näitä ohjeita, käytät todennäköisesti YouTuben vanhaa versiota. Jos käytät uudempaa selainta, päivitä YouTuben nykyiseen versioon.
Vinkki: Voit myös käyttää mobiililaitteesi YouTube Studio ‑sovellusta. Aloita tutustumalla YouTube Studio ‑sovelluksen ohjekeskukseen.