Rediger playlister

Du kan tilføje eller redigere playlisters titler og beskrivelser, omarrangere videoer eller fjerne videoer fra en playliste.

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med den forældrestyrede oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger.

Tilføj en playlistebeskrivelse

1. På din computer skal du vælge en playliste fra din guide .
  2. Klik på Rediger og så Tilføj en beskrivelse, og angiv oplysninger om din playliste.
  3. Klik uden for redigeringsfeltet for at gemme.

Rediger en playlistetitel eller -beskrivelse

1. På din computer skal du vælge en playliste fra din guide .
  2. Klik på Rediger , og klik derefter på din playlistetitel eller -beskrivelse, og rediger den, som du vil.
  3. Klik på Udfør.

Omorganiser indhold på en playliste

1. Vælg en af dine playlister.
  2. Klik på i nærheden af Shorts-videoen eller videoens miniaturebillede, og hold den nede.
  3. Træk videoen eller Shorts-videoen op eller ned for at omarrangere playlisten.

Filtrér din playliste efter videotype

1. Vælg den playliste, du vil redigere, i guiden.
  2. Vælg chippen med den type indhold, du gerne vil se på din playliste:
    1. Alle: Viser alt indhold, der er gemt på playlisten.
    2. Shorts-videoer: Viser Shorts-videoer, der er gemt på playlisten.
    3. Videoer: Viser videoer i langt format, som er gemt på playlisten.

Fjern indhold fra en playliste

1. Åbn en playliste.
  2. Klik på Mere '' ud for den video eller Shorts-video, du vil fjerne.
  3. Klik på Fjern fra [PLAYLIST NAME].
Hvis du ikke kan følge disse instruktioner, bruger du sandsynligvis den gamle version af YouTube. Hvis du bruger en nyere browser, kan du opdatere til den nyeste version af YouTube.
Du kan også redigere dine playlister med YouTube Studio-appen på din mobilenhed. Kom godt i gang med Hjælp til YouTube Studio-appen.