Editar llistes de reproducció

Pots afegir o editar els títols i les descripcions de les llistes de reproducció, reordenar-ne els vídeos o suprimir-ne.

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible amb les experiències supervisades a YouTube. Obtén més informació.

Afegir una descripció a una llista de reproducció

1. A l'ordinador, selecciona una llista de reproducció de la teva guia .
  2. Fes clic a Edita i després Afegeix una descripció i introdueix els detalls de la llista de reproducció.
  3. Per desar-la, fes clic al quadre d'edició.

Editar el títol o la descripció d'una llista de reproducció

1. A l'ordinador, selecciona una llista de reproducció de la teva guia .
  2. Fes clic a Edita i, a continuació, a la descripció o al títol de la llista de reproducció i edita-la com calgui.
  3. Fes clic a Fet.

Reordenar el contingut d'una llista de reproducció

1. Selecciona una de les teves llistes de reproducció.
  2. Fes clic i mantén premut a prop de la miniatura del curt o vídeo.
  3. Arrossega el vídeo o curt cap amunt o cap avall per reordenar la llista.

Filtrar la llista de reproducció per tipus de vídeo

1. A la guia, selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  2. Tria l'etiqueta amb el tipus de contingut que vols veure a la teva llista de reproducció:
    1. Tot: mostra tot el contingut desat a la llista de reproducció.
    2. Curts: mostra els curts desats a la llista de reproducció.
    3. Vídeos: mostra els vídeos llargs desats a la llista de reproducció.

Suprimir contingut d'una llista de reproducció

1. Obre una llista de reproducció.
  2. Fes clic a Més '' al costat del vídeo o curt que vols suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix de la llista [PLAYLIST NAME].
Si no pots seguir aquestes instruccions, és probable que estiguis utilitzant la versió antiga de YouTube. Si estàs utilitzant un navegador més recent, actualitza YouTube a la versió actual.
També pots editar les llistes de reproducció amb l'aplicació YouTube Studio al dispositiu mòbil. Per començar, ves al Centre d'ajuda de l'aplicació YouTube Studio.