Editar llistes de reproducció

Pots afegir o editar els títols i les descripcions de les llistes de reproducció, reordenar-ne els vídeos o suprimir-ne.

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible amb les experiències supervisades a YouTube. Obtén més informació.

Afegir una descripció a una llista de reproducció

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Biblioteca .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. Selecciona Edita .
  4. Afegeix un títol o una descripció.
  5. Per confirmar el canvi, toca la fletxa  de la part superior.

Si les instruccions anteriors no funcionen, probablement és perquè no tens la versió nova d'aquesta funció, que s'està posant a l'abast de tots els usuaris de manera progressiva. Fes servir les instruccions que s'indiquen a continuació.

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Compte .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. A sota del títol de la llista de reproducció, toca Edita .
  4. Afegeix una descripció.
  5. Per confirmar el canvi, toca la fletxa que hi ha a l'extrem superior dret.

Editar el títol o la descripció d'una llista de reproducció

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Biblioteca .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. Selecciona Edita .
  4. Edita el títol o la descripció.
  5. Per confirmar el canvi, toca la fletxa  de la part superior.

Si les instruccions anteriors no funcionen, probablement és perquè no tens la versió nova d'aquesta funció, que s'està posant a l'abast de tots els usuaris de manera progressiva. Fes servir les instruccions que s'indiquen a continuació.

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Compte .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. A sota del títol de la llista de reproducció, toca Edita .
  4. Edita la descripció.
  5. Per confirmar el canvi, toca la fletxa que hi ha a l'extrem superior dret.

Reordenar el contingut d'una llista de reproducció

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Biblioteca .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. A l'esquerra del vídeo o curt, mantén premudes les dues línies que hi ha al costat del contingut que vols moure.
  4. Arrossega el vídeo o curt cap amunt o cap avall per reordenar la llista.

Filtrar la llista de reproducció per tipus de vídeo

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Biblioteca .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. Tria l'etiqueta amb el tipus de contingut que vols veure a la teva llista de reproducció:
    1. Tot: mostra tot el contingut desat a la llista de reproducció.
    2. Curts: mostra els curts desats a la llista de reproducció.
    3. Vídeos: mostra els vídeos llargs desats a la llista de reproducció.

Suprimir contingut d'una llista de reproducció

Per suprimir contingut de les teves llistes de reproducció, segueix aquestes instruccions segons la versió de YouTube per a mòbils que tinguis.

Aplicació YouTube

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Biblioteca .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. Toca Més '' al costat del contingut que vulguis suprimir.
  4. Toca Suprimeix de la llista [PLAYLIST NAME].

Si les instruccions anteriors no funcionen, probablement és perquè no tens la versió nova d'aquesta funció, que s'està posant a l'abast de tots els usuaris de manera progressiva. Fes servir les instruccions que s'indiquen a continuació.

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Compte .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. Toca Més '' al costat del contingut que vulguis suprimir.
  4. Toca Suprimeix de la llista [PLAYLIST NAME].

Lloc web per a mòbils

1. A l'aplicació YouTube, ves a la pestanya Compte .
  2. Selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  3. Toca Menú al costat del contingut que vulguis suprimir.
  4. Toca Suprimeix.
També pots editar les llistes de reproducció amb l'aplicació YouTube Studio al dispositiu mòbil. Per començar, ves al Centre d'ajuda de l'aplicació YouTube Studio.